Cum construiești o terasă retractabilă pentru organizarea de evenimente

32

Organizezi evenimente sau îți dorești să investești în direcția asta? Din păcate nu mai este atât de simplu ca și până acum, însă nici imposibil. Viața își urmează cursul firesc, iar evenimentele importante trebuie și merită să fie sărbătorite.

 

Ai putea privi neajunsurile vremurilor pe care le traversăm, ca pe un plus: îți amenajezi o terasă pentru evenimente care să respecte condițiile impuse, care să fie suficient de spațioasă, aerisită și separată pentru a putea primi diverse categorii de persoane.

 

Este foarte simplu să poți organiza evenimente tot timpul anului dacă iei în calcul amenajări exterioare Sun Leader.

Poți să îți construiești o terasă pentru evenimente în prelungirea restaurantului sau pe structură independentă – pe malul mării ori în mijlocul munților. Adică exact acolo unde știi că afacerii tale îi va merge bine.

Cum poți face asta?

 

  1. Te gândești la o terasă elegantă?

Dacă vrei să ai o locație modernă, elegantă și adaptabilă în același timp, îți recomandăm să acoperi terasa cu pergole retractabile. Rezistente la ploi, vânturi puternice, soare arzător, grindină sau chiar ninsoare abundentă, aceste pergole sunt perfecte pentru o terasa de evenimente.

  1. Te gândești la o terasă practică?

Pasul următor este să închizi terasa cu sticlă glisantă. Atât pergolele retractabile cât și închiderile din sticlă glisantă sunt foarte practice. Ele te ajută să ai o terasă care se deschide, se închide, se acoperă și se descoperă în câteva secunde cu ajutorul telecomenzii.

Vara vei oferi o atmosferă foarte plăcută pe o terasă aerisită, iar iarna vei oferi protecție și confort.

 

  1. Te gândești la mai mult decât o terasă acoperită și închisă?

Dacă îți dorești o terasă pentru evenimente pe care să o poți folosi tot timpul anului, ai nevoie și de sisteme de încălzire, protecție suplimentară la soare și alte accesorii potrivite!

Ai parte de aer curat din belșug cu minim de efort cu ajutorul închiderilor din sticlă glisantă, însă închipuie-ți cum ar fi un acoperiș lamelar prin care aerisirea terasei să aducă și lumină. Cea care oferă această posibilitate este pergola bioclimatică, cu adevărat prietenoasă cu tine, clienții tăi și mediul!

 

Poți separa zonele de fumători de cea de nefumători cu ajutorul închiderilor cu sticlă și, mai mult, dacă vrei să separi vizual terasa ta de restul lumii poți folosi sistemele pentru umbrire. Mai multă intimitate, un spațiu mai atractiv!

Spațiul pe care îl ai sau vrei să îl amenajezi, nu reprezintă o problemă pentru inginerii noștri. Indiferent de mărimea și particularitățile lui, vom găsi soluții pentru ca totul să arate perfect.

Sistemele de lumini reglabile și de sunet pe care le poți integra în pergole vor transforma terasa ta în cel mai dorit loc pentru organizarea de evenimente: nunți, botezuri, zile de naștere, etc.

Cu amenajări exterioare Sun Leader nu vei avea doar o simplă grădină de vară, ci o terasă versatilă, potrivită pentru a face față multiplelor provocări legislative și dorințelor tuturor clienților.

Oamenii sunt mereu în căutare de nou, inedit, modern – deci fii cu un pas înainte și asigură-ți locația cu cele mai noi și revoluționare sisteme de închidere pentru terase.


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News