De ce este televizorul OLED LG este favoritul gamerilor?

LG Electronics vă aduce noua tehnologie în televizoarele OLED, care oferă culori perfecte datorită milioanelor sale de pixeli cu iluminare automată, pentru a vă bucura la maximum de orice tip de conținut. De asemenea, are un nivel ridicat de fluiditate pentru mișcări rapide ideale pentru jocuri, adică mai ales pentru jocuri.

LG Electronics a prezentat linia de televizoare LG OLED, disponibilă cu următoarele modele: seria G1 65 ”OLED, 55” G1, 77 ”G1, 48”, 55 ”și 65” seria C1 OLED și seria A1 OLED.

„Aceste modele au un procesor AI α9 Gen4 4K – un cip inovator care utilizează algoritmi de învățare profundă pentru a analiza și optimiza conținutul. Toate reglajele de imagine și sunet sunt automate, deci tot ceea ce vedeți este spectaculos. În plus, acestea sunt conforme cu cele mai recente specificații de conexiune HDMI 2.1, permițând conținut în mișcare rapidă cu rezoluție mai mare, grafică uniformă și sincronizată ”, explică LG Electronics.

Televizoarele OLED devin preferatele gamerilor

Televizorul LG OLED va fi alegerea perfectă pentru gameri, deoarece combină o calitate superioară a imaginii cu funcții noi de joc pentru a realiza experiența interactivă la un alt nivel. Și suport NVIDIA G-SYNC®, asigurând o redare grafică perfectă. De asemenea, au un timp de răspuns ultrarapid de o milisecundă, cu un decalaj de intrare, adică de două ori mai mic decât alte televizoare, ceea ce realizează o experiență de joc captivantă, adică care captează jucătorii.

Tehnologia auto-emisivă LG OLED îi determină pe utilizatori să se scufunde în experiența de a juca jocurile lor preferate, profitând din plin de precizia controlului individual al pixelilor pentru a produce imagini incredibil de uimitoare. Realist.

Există 5 motive principale : designul este elegant și subțire, realism în scenele sportive, o experiență reală de cinema, siguranță oculară cu mai puțină lumină albastră și senzație de imersiune în jocurile video.

O operă de artă agățată pe perete

Cu LG OLED vă puteți transforma camera de zi într-o galerie de artă, cu televizoarele G1 care vă oferă un profil subțire, care atârnă de perete ca un tablou, care va îmbunătăți interiorul casei dvs. și va adăuga eleganță spațiului dvs.. Acest design oferă cu 20% mai multă luminozitate, ceea ce se traduce printr-o culoare, claritate și contrast mai bune.

Seria OLED A1 are un procesor α7 Gen4 4K, care, datorită inteligenței sale artificiale, recunoaște fețele, textele și genul conținutului pe care îl vizionați, convertește în plus sunetul programului dvs. preferat în sunet surround 5.1.

Iar pentru cei cărora le place să rămână acasă pentru a se bucura de un film, LG OLED Movies are modul Filmmaker, unde puteți viziona filme ca și când ați fi fost la cinema. Deoarece procesorul său reglează automat imaginea și oprește netezirea mișcării pentru a obține efectul complet al imaginii video.

Aplicații pe televizorul dvs. LG OLED

Și dacă doriți să utilizați aplicațiile de pe televizorul dvs. LG OLED, aveți Apple TV, Netflix, Disney Plus, Amazon Prime și, printre alte aplicații, care sunt sincronizate automat, astfel încât să vă puteți bucura de serialele sau filmele preferate fără complicații.

Lohanna Sinclair, Manager de relații publice LG Electronics, subliniază că „de șapte ani consecutivi suntem recunoscuți ca lideri mondiali în televizoarele OLED, creând o experiență de divertisment la domiciliu fără precedent, oferind culori realiste, negru mai pur și un contrast incredibil., LG OLED este sinonim cu evoluția și cu viitorul”.

Televizorul LG OLED datorită inteligenței sale artificiale cu AI Acustic Tuning adaptează sunetul televizorului dvs. în funcție de mediul în care vă bucurați de conținutul preferat. Și au, de asemenea, certificarea Eye Comfort Display, care garantează reducerea nivelurilor de lumină albastră, evitând oboseala vizuală.

Trăiește experiența ca și când ai fi prezent în fiecare joc

Televizoarele LG OLED au caracteristica Alertă sportivă, de asemenea, permite utilizatorilor să-și urmeze echipele preferate cu ușurință, oferind scoruri în timp real, programe actualizate și multe altele într-o varietate de sporturi profesionale, inclusiv baseball, fotbal și fotbal american.

Între timp, OLED Motion Pro introduce date de culoare neagră adaptive pentru a reduce neclaritatea mișcării. Acest lucru permite afișarea unei acțiuni mai fluide și oferă o experiență de vizionare mai clară decât înainte, permițându-vă să asistați la detaliile rapide și subtile ale fiecărui joc, în fiecare tip de sport.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata