De ce să apelezi cu încredere la serviciile unui aparat POS?

Pentru a avansa cu afacerea ta, este esențial să poți face cele mai bune alegeri, pentru tine și clienții tăi. Tehnologia vă poate aduce mai aproape unii de ceilalți, pentru a putea realiza tranzacții mai rapide, mai sigure și pe baza monedelor de schimb asupra cărora conveniți. 

Un aparat POS de ultimă generație poate fi un exemplu excelent, în acest sens. Ales pe baza nevoilor unui magazin online, a unei locații HoReCa, sau a unui shop din cartier, acest dispozitiv simplifică fluxurile operaționale și oferă libertate mult mare clienților, în etapa de achitare.

Un aparat POS generează vânzări mult mai mari 

Este timpul ca și magazinul tău să beneficieze de un aparat POS, deoarece din ce în ce mai mulți clienți aleg metodele de plată digitale, pe baza simplității în utilizare de care sunt descrise. Este mai simplu să achiți pe bază de card contactless, sau cu ajutorul unui device mobil, în locul plății cu bani cash. 

Clienții uită de grija restului, nu trebuie să mai aștepte număratul sau căutatul banilor în portofel, de aceea, aleg să se miște mult mai rapid la casă, plătind la un un aparat POS, cu funcții smart ce pot întâmpina în mod corect aceste nevoi. 

Dacă alegi să achiziționezi un astfel de device pentru afacerea pe care o administrezi, deblochezi lipsa de soluții oferite clienților care: fie nu au lichidități asupra lor, așadar, trebuie să renunțe la coșul de cumpărături; fie nu doresc să atingă bani cash, din considerente ce țin de igienă. 

Un aparat POS este simplu de utilizat 

Din punct de vedere al înțelegerii modului în care funcționează, un aparat POS este accesibil atât angajaților din echipa ta, cât și clienților cu care aceștia interacționează. Acum este simplu să accepți atât tranzacții cu monede virtuale, cât și pe bază de cash sau plăți digitale cu telefonul sau tableta, pentru că dinamica unei astfel de operațiuni este descrisă de pași intuitivi. 

Toate aceste variante de plată se realizează de pe același aparat POS, iar modul în care acesta funcționează poate fi înțeles chiar și de angajații fără multă experiență din echipa ta. Mai mult decât atât, echipa din spatele unui astfel de dispozitiv îți poate oferi asistență în timp real, în cazul în care există neclarități în utilizarea sa. 

Un aparat POS permite funcții conectate prezentului 

Un aparat POS de ultimă generație le permite comercianților să țină pasul cu schimbările petrecute în societate, astfel încât afacerile pe care aceștia le gestionează să poată oferi clienților educați servicii pe măsura așteptărilor. 

Pentru cei care își doresc tranzactii cu monede virtuale, o astfel de soluție pentru plăți garantează un cadru sigur și rapid, ideal mai ales pentru clienții care dețin cosșri de cumpărături mari și foarte mari. Acceptarea plăților în cripto nu a fost niciodată mai simplă ca acum: 

Iată doar câteva dintre beneficiile utilizării unui aparat POS ce permite tranzacții cu monede virtuale: 

  • Clienții pot avea oportunitatea de realiza plăți cripto, în magazinul fizic sau în online;
  • Clienții pot avea la îndemână șansa de a cumpăra / vinde cripto în afacerea ta;
  • Comerciantul poate alege să păstreze activele în cripto, sau să le schimbe în LEI

Așadar, dacă îți dorești să mizezi pe utilitatea unui aparat POS, faci o alegere orientată către viitorul afacerii tale. Un astfel de dispozitiv simplifică relația cu o gamă variată de clienți (chiar și cu cei care aleg tranzacții cu monede virtuale), oferă mai multă transparență în fluxul de plăți realizate zilnic și permit un proces de învățare facil.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata