Afacerile companiei Brick România au înregistrat o creştere cu 15%

Compania Brick România a înregistrat o cifră de afaceri de 62,6 milioane de lei în primul semestru al acestui an, cu 15% mai mare faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, informează compania.

„În ciuda restricţiilor din pandemie, compania Brick România a încheiat anul 2020 cu creşteri importante, astfel că cifra de afaceri a crescut cu aproape 7 procente faţă de anul 2019, ajungând la peste 116 milioane de lei. Şi profitul companiei a crescut de la 2,8 milioane de lei în 2019 la 4,8 milioane de lei în 2020. Rezultatele financiare ale companiei susţin planurile de extindere pe care le are Brick România pentru anul în curs”, se arată în comunicatul companiei transmis luni AGERPRES.

În contextul strategiei, pe termen mediu şi lung al companiei, are în vedere identificarea de locaţii noi pentru magazine, astfel că pentru vara lui 2021 managementul Brick România are în plan finalizarea negocierilor pentru alte magazine în Ploieşti, Bucureşti, Cluj şi Satu Mare după cel din oraşul Ovidiu, care va fi inaugurat pe 2 iulie.

„Datorită cererii existente în piaţă, ne-am dorit să avem un magazin Brick mai aproape de arealul de 60.000 locuitori din localităţi precum Lumina, Mihail Kogălniceanu, Cogealac, Tariverde, Corbu sau Săcele. În plus, noua locaţie este mai apropiată şi de locuitorii din Năvodari şi Mamaia Sat”, a explicat Viorel Dima, director de Dezvoltare Brick România.

Magazinul din Ovidiu va oferi o gamă variată de articole pentru bricolaj, decoraţiuni, lacuri şi vopsele, electrocasnice, instalaţii sanitare sau placaje ceramice, cu un portofoliu de peste 40.000 produse.

Aşadar, brandul Brick este prezent pe piaţa dobrogeană de aproape 20 de ani. Înfiinţat în anul 2002, Brick se adresează în special clienţilor persoane fizice, pentru proiecte de tip DYI, dar şi dezvoltatorilor imobiliari pentru proiecte rezidenţiale, oferind un portofoliu de 60.000 de articole din 15 domenii.

Sursa: agerpres
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata