Copilul accidentat de fostul prefect de Cluj a murit

Copilul de 3 luni care a fost accidentat cu maşina de fostul prefect de Cluj Călin Platon a murit duminică (29 august 2010). Surse din IPJ au declarat că decesul s-a produs în cursul după-amiezii, ca urmare a multiplelor leziuni suferite de bebeluş.

Aceleaşi surse au precizat că, în această situaţie, încadrarea juridică a faptei pentru care este acuzat Călin Platon se schimbă din vătămare corporală gravă în omor din culpă. Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Gina Pop, a declarat că fostul prefect avea şi permisul suspendat în momentul accidentului, pentru depăşirea vitezei legale.
Fostul prefect de Cluj Călin Platon, actualmente inspector guvernamental, a accidentat, sâmbătă, o femeie care traversa strada pe trecerea de pietoni şi care era însoţită de copilul său de 3 luni.

Într-un comunicat al IPJ Cluj transmis sâmbătă se arată că fostul prefect n-a acordat prioritate femeii. „În 27 august, ora 18,56, P.Călin Gavril, de 50 ani din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe Bld. 1 decembrie 1918, nu a acordat prioritate de trecere faţă de o femeie de 32 ani şi un copil de 3 luni, care traversau strada regulamentar, pe trecerea de pietoni”, se menţionează în comunicat.
Ca urmare a accidentului, femeia şi copilul său au suferit leziuni grave şi au fost transportaţi la Unitatea de primire a urgenţelor, însă copilul n-a mai putut fi salvat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata