În vederea digitalizării proceselor de lucru la nivelul MAI, s-a lansat o licitaţie publică

Ministerul Afacerilor Interne anunţă pe SICAP licitaţie pentru achiziţionarea de servicii de dezvoltare software, în baza unui acord-cadru desfăşurat de-a lungul a 36 de luni, cu o valoare totală estimată la 56.281.995 lei.

În urma licitaţiei se doreşte achiziţionarea de servicii de dezvoltare software, pentru derularea activităţilor de digitalizare a proceselor de lucru la nivelul MAI.

Astfel, în vederea evaluării ofertelor, componenta financiară va reprezenta 40%; demonstrarea unei abordări şi a unei metodologii corespunzătoare pentru realizarea activităţilor şi obţinerea rezultatelor în cadrul contractului 10%; numărul de luni prevăzute pentru asigurarea suportului aferent produselor software dezvoltate în cadrul contractului 10%; experienţa profesională 40%.

Aşadar, ofertantul trebuie să facă dovada că a prestat servicii similare în ultimii trei ani a căror valoare cumulată a fost de minimum 4.952.815 lei (fără TVA) în cadrul a cel mult cinci contracte.

Termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14 septembrie.

Această finanţare a contractelor subsecvente se va realiza de la bugetul de stat şi din bugetul Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020 – Axa prioritară 2 – Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă.

Sursa: agerpres
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata