Oferte de joburi în Danemarca

– Mai multe firme din Danemarca au venit in Turnu Severin in cautarea unor absolventi de zootehnie sau agronomie. Patronii cauta 30 de romani care sa lucreze in ferme de animale, 37 de ore pe saptamana, cu un salariu de 1.300 de euro pe luna.

.
„Danezii au mai lucrat cu romanii si probabil au fost foarte multumiti de colaborari. In plus, cred ca forta de munca de la noi este vazuta foarte bine in strainatate. Ca dovada, angajatorii straini continua sa caute potentiali angajati pe piata romaneasca”, a declarat Sorin Marinescu, purtatorul de cuvant al AJOFM Mehedinti, pentru Adevarul.

Angajatii vor beneficia de anumite facilitati, printre care locuinta situata in imediata apropiere a fermei in care vor lucra, la un pret de 200 de euro lunar.

Cei interesati trebuie sa fie absolventi de studii superioare in domeniul zootehniei sau agronomiei si sa cunoasca foarte bine limba engleza. Initial, cei care vor fi selectati vor lucra 18 luni ca stagiari, iar daca vor fi multumiti, angajatorii danezi pot prelungi perioada.

Desi sunt peste 17.000 de someri in Mehedinti, interesul severinenilor este unul extrem de scazut.

Citește și
2 Comentarii
  1. oltean ioana spune

    Buna ziua,
    In legatura cu acest articol va rog daca se poate sa-mi dati detalii despre cum poate fi contactata aceasta firma care face angajarile.Multumesc

  2. cadar lucian spune

    In legatura cu acest articol va rog daca se poate sa-mi dati detalii despre cum poate fi contactata aceasta firma care face angajarile.Multumesc sau sa ma sunati daca se poate pt caci sunt in Danemarca si am ramas fara munca si sunt in cautare de munca in agricultura sunt practicant elec modul 1.las un nr de telefon +4550118075 care ma poate ajuta si o adresa de mail [email protected] multumesc

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata