Apartamentul de 8,2 milioane de euro din Dubai

Foto: adevărul.ro
29

Un portal de imobiliare din România a anunţat că a dezvoltat în premieră o secţiune dedicată de proprietăţi internaţionale pentru investitorii români.

Iar cel mai scump apartament se află în Complexul Dorchester Collection din centrul Dubaiului, are trei camere şi costă 8,2 milioane euro.

Există, însă, şi oferte la preşţuri mai mici, astfel că un apartament cu o cameră, amplasat în zona Zada by Damac, ajunge la o valoare de 126.000 euro, având o suprafaţă utilă de 45 mp.

Însă la categoria vilelor, cea mai ieftină ofertă se poate găsi la preţul de 380.000 euro. Proprietatea se va afla în Damac Lagoons – Malta şi are o suprafaţă utilă de 205 mp, finalizarea acesteia fiind estimată în anul 2025.

În categoria apartamentelor de lux, cea mai scumpă proprietate (aflată în Complexul Dorchester Collection) cu 3 camere se află în centrul Dubaiului. Aceasta costă 8.200.000 euro.

În opinia sa, “În ultimele luni am primit solicitări pentru a dezvolta o secţiune de promovare a proprietăţilor internaţionale cu un potenţial investiţional ridicat atât dinspre agenţii cât şi din partea utilizatorilor Imobiliare.ro. Continuăm aşadar strategia de diversificare a portofoliului începută prin analize şi studii de piaţă, urmată de platforma de credite imobiliare şi această nouă secţiune de investiţii. Astăzi, utilizatorii pot alege din peste 100 de proprietăţi, atât apartamente, cât şi de case, situate în câteva proiecte de referinţă din Dubai. Surprinzător preţurile în Dubai nu sunt foarte mari comparativ cu proprietăţi comparabile în România. În primele zile, secţiunea a înregistrat peste 10.000 de vizualizări fără nicio promovare din partea noastră, ceea ce arată un interes potenţial”, subliniază Daniel Crainic, director de marketing Imobiliare.ro.

În cadrul portalului, se găseşte şi secţiunea în ceea ce priveşte vilele de lux, astfel, cea mai scumpă de acest tip are o valoare de peste 5.000.000 euro, având o suprafaţă utilă de peste 460 mp.

Aşadar, Noua funcţionalitate a fost implementată ca urmare a creşterii interesului utilizatorilor care doresc să achiziţioneze o proprietate internaţională în scop investiţional sau chiar pentru relocare.

Sursa: Ziare.com
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata