Paul Stănescu a fost prezent la inaugurarea unei săli de sport la Piteşti

48

În ziua de joi 8 decembrie, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a participat la inaugurarea unei săi polivalente în municipiul Piteşti, în cadrul căreia a afirmat că există bani la Guvern pentru finanţarea unor astfel de obiective.

Astfel, ”Dacă vă spune cineva că nu sunt bani să nu credeţi lucrul ăsta pentru că, asemenea proiecte, trebuie să avem bani, trebuie să avem fonduri”, a declarat oficialul PSD.

”Eu sunt un membru al coaliţiei, cum este şi domnul ministru Cseke şi să ştiţi, dacă aveţi proiecte serioase, bani la Guvern sunt şi aveţi tot sprijinul. Dacă vă spune cineva că nu sunt bani să nu credeţi lucrul ăsta pentru că, asemenea proiecte, trebuie să avem bani, trebuie să avem fonduri”, le-a transmis Paul Stănescu celor prezenţi, joi dimineaţă, la inaugurarea sălii polivalente Piteşti.

La rândul său, primarul municipiului Piteşti, Cristian Gentea, a precizat că sala polivalentă a fost realizată de către Ministerul Dezvoltării prin intermediul Companiei Naţionale de Investiţii. În cadrul acestui proiect, primăria Piteşti  a pus la dispoziţie terenul şi a realizat amenajările exterioare, o parcare suplimentară şi branşamentele la utilităţi.
În afirmaţiile sale, ”Ceea ce vedeţi astăzi aici, este doar un început pentru Piteşti. În ianuarie vom inaugura unul dintre cele mai moderne bazine olimpice din ţară şi tot în cursul anului viitor vom începe construcţia unui stadion, un stadion de care Piteştiul are mare nevoie, dar şi  un stadion pe care Piteştiul îl merită”, a anunţat edilul municipiului Piteşti.
Totodată, la evenimentul de inaugurare a sălii polivalente din Piteşti a fost prezentă şi Olguţa Vasilescu. Ministrul Muncii, Marius Budăi şi fostul ministru al Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, au fost, de asemenea, prezenţi la inaugurarea sălii de sport.

Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News


Sursa: News.ro