Cum faci clientul sa revina in restaurantul tau? Semineul e unul din secrete

Design-ul interior al unui restaurant influentează succesul acestuia la fel de mult ca meniul sau băuturile pe care le oferă. Dacă sunteți în căutare de idei de amenajări restaurante sau cafenele, pentru ca afacerea dumneavoastră să crească și să fie recunoscută pe piață și din prisma designului interior, acest articol vă propune idea de a construi un șemineu în interiorul restaurantulu. Garantat va atrage toate privirile și va fi un local căutat nu numai pentru meniul pe care îl veți oferi, dar și pentru atmosfera pe care șemineul o va aduce în restaurant.

Șemineele reprezintă piesele de atracție ale încăperilor în care sunt amplasate, deoarece acestea se montează în locurile cele mai importante, ocupând locurile de interes principal pentru întreaga construcție. Finisajul exterior al acestor șeminee se prezintă sub toate variantele care mulțumesc cele mai variate exigente: șeminee clasice (linii simple, multă piatră masivă), șeminee rustice (piatră cioplită, cărămidă, lemn), șemineu modern (linii simple).

Știm deja că un semineu pe lemne nu se poate monta într-o locuință care nu dispune de un coș de fum. Tocmai de aceea, pentru nu a limita montarea de șeminee, experții din domeniu au adus pe piață șemineele modern, din care fac parte și șemineele pe gaz. Șemineele pe gaz pot fi montate în aproape orice locație inclusiv la blocuri, neavând nevoie de un coș de fum scos desupra acoperișului, ci doar de o evacuare concentrică precum centralele de apartament. Un semineu pe gaz oferă o soluţie foarte practică si comodă de încălzire a locuinţei eliminând achiziţionarea si depozitarea lemnelor.

  • Avantajeleacestui sistem de încălzire constau în dimensiunile și formele variate, nu necesită curăţire, au tiraj forţat de evacuare a gazelor arse, deci nu necesită racordarea la un coş, sunt automatizate încât funcţionarea poate fi reglată din telecomandă şi focarul are randament mare.

Amenajarea unui restaurant este o artă în sine și de foarte multe ori succesul depinde de imagine. Clienții se vor întoarce mereu într-un loc în care atmosfera le este pe plac și în care elementele de design, forma de prezentare, detaliile, personalul și meniul funcționează într-o deplină armonie. Ia în calcul opținea de a monta un șemineu în restaurantul tău, și vei fi surprins de bucuria și dorința clienților de reveni la tine.

Dacă în momentul de față v-ați pus niște întrebări despre ce elemente noi să aduceți în restaurant, sperăm că acest articol să vă aducă mai aproape de idea de a include și un șemineu pe gaz în interiorul locației. Și dacă tot am venit cu o idee nouă, venim și cu propunerea firmei la care să apelați, pentru a vă bucura de calitate la nivel european! Așadar, dacă ai în vedere construcția unui șemineu, te sfătuim să apelezi la o echipa de profesioniști. Grupul PEFOC.ro, din care face parte si magazinul online Seminee Sibiu, dispune de o gamă largă și diversificată de șeminee modernesobe semineu și toate accesoriile necesare, cu o echipă instruită și cu experiență, gata oricând să ofere consultanța necesară. Tot pe ei alege-i și dacă ai nevoie de un cos de fum profesional! Alege intelept! Alege semineul perfect!

Clientii se vor intoarce garantat in restaurantul tau! Sa ne crezi pe cuvant!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata