A murit cântăreţul grec Demis Roussos

23

Cântărețul grec Demis Roussos a murit în acest weekend la un spital din Atena, au informat surse spitalicești, citate luni de AFP.

„După ce a fost internat o perioadă îndelungată de timp la spitalul Igia, artistul cunoscut pe plan mondial Demis Roussos s-a stins din viață”, a informat spitalul într-un comunicat lapidar.

Demis Roussos a făcut parte din trupe precum We Five et the Idols în anii 60, înainte de a deveni solistul grupului Aphrodite’s Childs, cu vocea sa având un timbru deosebit și ușor de recunoscut. El s-a lansat într-o carieră solo începând din 1971 și a vândut milioane de discuri. Ultimul său album datează din 2009.

Retras de mai mulți ani, el a apărut pe prima pagină a ziarelor în septembrie 2013, într-una din ultimele sale apariții publice, când a primit distincția Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare din mâinile ambasadorului Franței.

Demis Roussos, îmbrăcat într-un costum de culoare închisă, cu cravată înflorată și cămașă și ochelari de soare de culoare mov, a fost înconjurat de familia sa cu această ocazie, dar problemele de sănătate l-au obligat să rămână așezat pe parcursul ceremoniei, notează AFP. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News