Actorul american Michael Jace („Lege şi fărădelege”) se declară nevinovat de uciderea soţiei

Actorul american Michael Jace, care interpreta rolul unui polițist în serialul ‘The Shield’ (‘Lege și fărădelege’), s-a declarat miercuri, la Los Angeles, nevinovat de uciderea soției, relatează cotidianul Los Angeles Times, preluat de agențiile DPA și Belga.

Actorul de 51 de ani, care a jucat roluri secundare în ‘Forrest Gump’ (1994) și ‘Planeta maimuțelor’ (2001), a fost arestat luna trecută, după moartea soției sale, April Jace (40 de ani). El a fost acuzat că a ucis-o după o ceartă la domiciliul lor din Hyde Park (sud de Los Angeles). Starea financiară a familiei nu era prea bună din 2008, când s-a oprit serialul ‘The Shield’, a spus un vecin al familiei.

Poliția, care a fost anunțată de crimă chiar de Michael Jace, afirmă că cei doi fii ai cuplului, ambii mai mici de zece ani, se aflau în casă când actorul a tras asupra soției. Ei sunt acum în îngrijirea serviciului de protecție a minorilor.

Actorul nu a plătit cauțiunea de 2 milioane de dolari, așa încât rămâne după gratii. Dacă este găsit vinovat, el riscă până la 50 de ani de închisoare, potrivit biroului procurorului. La următoarea audiere, programată pe 1 august, se va decide dacă există suficiente probe pentru intentarea unui proces.

Actorul a mai fost căsătorit cu Jennifer Bitterman, de care a divorțat în 2002. Fosta soție l-a acuzat de violențe conjugale, potrivit unor acte judiciare menționate de Los Angeles Times și site-ul TMZ, afirmând că Jace ar fi amenințat-o cu moartea.

Michael și April urmau să împlinească 11 ani de căsnicie în iunie, conform paginii de Facebook a victimei. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata