Angelina Jolie nu a crezut niciodată că se va îndrăgosti şi va avea copii

Într-un interviu publicat în ultimul număr al revistei ELLE, Angelina Jolie a recunoscut că înainte de a-l întâlni pe Brad Pitt nu a crezut că va cunoaște vreodată dragostea și că va avea o familie, conform starpulse.com.

„Nu am crezut niciodată că voi avea copii, nu am crezut că am să mă îndrăgostesc și nu am crezut că voi întâlni omul potrivit pentru mine”, a susținut celebra actriță.

Actrița, al cărui ultim film, producția Disney „Maleficent” va avea premiera în această lună, a explicat că nu a avut o copilărie fericită după divorțul părinților ei, Marcheline Bertrand și Jon Voight. Despărțirea părinților ei i-a influențat modul în care percepea viața și relațiile.

„Faptul că am provenit dintr-o familei destrămată m-a făcut să accept faptul că anumite lucruri țin de basme și nu au ce căuta în viața reală, așa că, la un moment, am renunțat să mi le doresc”, a mai adăugat ea.

Între timp, Angelina Jolie a confirmat și că va juca alături de Brad Pitt într-un nou film. Ultimul film în care cei doi au jucat împreună este „Mr & Mrs Smith” din 2005, film în urma căruia și-au început relația.

Actrița în vârstă de 38 de ani a scris un scenariu pentru noul film a cărui acțiune se va derula în Europa. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata