Auto: F1 – Michael Schumacher face „mici progrese”, susţine purtătoarea sa de cuvânt

Campionul german de Formula 1 Michael Schumacher, spitalizat în Franţa de trei luni şi jumătate după un grav accident de schi, face „mici progrese care ne dau mult curaj”, a anunţat purtătoarea sa de cuvânt, Sabine Kehm, duminică seara.

„Sunt mici progrese care ne fac, logic, să fim bucuroşi şi ne dau, de asemenea, mult curaj”, a afirmat purtătoarea de cuvânt a fostului campion mondial pentru postul german de televiziune ARD.

„Dar acest mici momente, sunt momente, aşa cum spus, de cunoştinţă şi de trezire, iar ele reprezintă o veste bună”, a adăugat Sabine Kehm în cursul unui talk-show dedicat stării de sănătate a pilotului. Ea a subliniat, totodată, că nu doreşte să intre „în detalii concrete”, referindu-se la caracterul „foarte privat” al subiectului. „Acest lucru nu priveşte decât familia”, a adăugat Kehm.

Michael Schumacher se află internat de 14 săptămâni într-un spital din Grenoble, după accidentul de schi pe care l-a suferit în staţiunea Meribel din Alpii Francezi, pe 29 decembrie.

În vârstă de 45 ani, fostul septuplu campion mondial de Formula 1 a fost supus iniţial la două operaţii de neurochirurgie şi, de atunci, a fost menţinut în comă indusă. La o lună de la internare, însă, medicii au demarat procesul treptat de trezire.

Starea de sănătate a campionului german est un motiv constant de speculaţii, iar anturajul său a reiterat, în numeroase ocazii, că singurele informaţii valide sunt cele difuzate de apropiaţii săi ori de echipa medicală. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata