CM 2014: Selecţionerul Olandei nu se aştepta la un asemenea scor în faţa Spaniei

Selecționerul Olandei, Louis Van Gaal, a recunoscut la finalul jocului cu Spania (5-1) că nu se aștepta la o victorie atât de categorică a elevilor săi în fața campioanei mondiale en titre, în meciul de debut la CM 2014, disputat vineri seara la Salvador, capitala statului brazilian Bahia.

„Ca să vă spun sincer, nu mă așteptam să marcăm cinci goluri Spaniei. Maniera de a marca golurile era cea pe care o așteptam, însă nu credeam că vom înscrie atât de multe. Am stabilit o strategie, iar jucătorii au executat acest plan cu devotament și convingere. Nu am lăsat spaniolilor decât o singură ocazie, în prima repriză, când au avut un penalty, nu știu cât de meritat”, a spus Van Gaal la conferința de presă susținută la finalul partidei.

Viitorul antrenor al lui Manchester United a precizat că Olanda și-a arătat potențialul în ultimele partide de pregătire și a subliniat că echipa sa a știut să se adapteze condițiilor speciale din Brazilia.

„La ultimele trei meciuri amicale am arătat că este foarte dificil să joci împotriva noastră. Ne-am asigurat că avem o echipă pregătită, pentru că în aceste condiții climatice, cu umiditate și căldură, trebuie să fii într-o condiție fizică excelentă”, a adăugat Van Gaal. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata