Comediantul britanic Ricky Gervais va găzdui din nou gala Globurilor de Aur

21

Comediantul britanic Ricky Gervais va găzdui din nou gala Globurilor de Aur în luna ianuarie, după ce a mai prezentat această prestigioasă ceremonie între 2010 și 2012, relatează AFP.

 Asociația presei străine de la Hollywood (HFPA), care decernează aceste premii pentru cinema și televiziune, și canalul de televiziune NBC, care le transmite, au mizat din nou pe umorul acid al actorului.

La ceremoniile anterioare, Ricky Gervais a declarat că îi place să bea la fel de mult ca Mel Gilbson, care a avut probleme serioase cu alcoolul, sau l-a ridiculizat pe Johnny Depp, după ce actorul a mărturisit că a nu a văzut versiunea finală a filmului „The Tourist” (2010).

„Sunt pe cale să fac o listă. Cine e simpatic și cine e răutăcios. Este bine că sunt beat, altfel ideea de a găzdui din nou Globurile de Aur mi s-ar fi părut o reală pacoste”, a scris pe Twitter actorul și scenaristul de 54 de ani, cunoscut pentru filmele „The Office”, „The Ricky Gervais Show” și „Derek”.

În ultimii trei ani, ceremonia a fost găzduită cu succes de duo-ul Tina Fey și Amy Poehler.

Următoarea ediție a Globurilor de Aur va avea loc la 10 ianuarie la Hotel Beverly Hilton din Los Angeles, iar nominalizările pentru această ediție vor fi anunțate la 10 decembrie. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News