Crater de 60 de metri adâncime şi cu diametru de 30, produs în Guatemala după o furtună tropicală

– Cel puţin 115 persoane şi-au pierdut viaţa, după ce o furtună tropicală, Agatha, a lovit America Centrală, în Guatemala, Honduras şi El Salvador. Potrivit CNN, numai în Guatemala au pierit 92 de persoane, 54 au fost date dispărute şi alte 59 rănite.

.
Aproximativ 112.000 de persoane au fost evacuate şi peste 29.000 repartizate în adăposturi temporare. În urma furtunii, alunecările de teren au distrus mai multe case, au îngropat câteva victime,  iar 12 poduri s-au prăbuşit, relatează Adevărul.

În partea de nord a Guatemala City, ploaia torenţială a creat un imens crater ce se întinde pe suprafaţa unei intersecţii. Potrivit localnicilor, în groapa adâncă de 60 de metri şi cu diametru de 30, a fost atrasă o clădire de trei etaje şi o casă. De asemenea, potrivit unui ziar local citat de CNN, în timpul formării craterului, un agent de la o agenţie privată de securitate a fost ucis.

Citește și
1 Comentariu
  1. enache spune

    deci acoo poate sa fie ceva mana de ”extraterestru” ca nu vedeti shi voi de bine e finisata pe dinauntu , shi poate in cladirea aia era cv important sau nush asa ma gandesc eu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata