Elton John va fi producătorul unui serial muzical pentru HBO

19

Elton John și soțul său, David Furnish, s-au asociat cu Alan Ball pentru a realiza serialul ‘Virtuoso’. După ce a vândut peste 300 de milioane de albume și 100 de milioane de single-uri, cântărețul de 67 de ani a decis să se lanseze în universul serialelor de televiziune, care au luat un mare avânt în ultimii ani, relatează vineri lefigaro.fr.

Pentru ca rezultatul să fie convingător, el s-a asigurat de colaborarea cu Alan Ball (‘Six Feet Under’, ‘True Blood’ sau ‘Banshee’).

Intitulat ‘Virtuoso’, serialul comandat de HBO va prezenta viața unor tineri talentați, veniți din toată Europa să studieze la prestigioasa Academy of Musical Excellence, sub conducerea profesorului și compozitorului Antonio Salieri. Conservatorul din Viena secolului al XVIII-lea este frecventat de austrieci, spanioli, ruși și italieni.

Rolul directorului acestei academii elitiste i-a fost încredințat lui Peter Macdissi (‘Six Feet Under’, ’24’, ‘True Blood’), iar filmările la episodul pilot vor începe în primăvara acestui an la Budapesta, în regia lui Alan Ball, Elton John și David Furnish fiind producătorii. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata