Faţa ascunsă a Angelinei Jolie

Angelina Jolie are o faţă ascunsă complet diferită de imaginea sa, conform dezvăluirilor unei foste gărzi de corp a vedetei care o consideră pe actriţă nici mai mult, nici mai puţin decât „complet sărită”, potrivit femalefirst.co.uk.

Fostul bodyguard, ce s-a identificat doar drept Bill, a lucrat pentru Angelian Jolie de la începutul relaţiei acesteia cu Brad Pitt şi insistă că aceasta este „tottaly psycho”. „Adevărata Angelina este egoistă şi obsedată de control. Nu ştie ce e aceea răbdare şi nu face nimic doar din bunătate, ci pentru imagine. Şi este complet sărită… ţipă şi urlă foarte mult şi apoi pleacă mai departe”, conform dezvăluirilor fostei gărzi de corp.

Conform acestuia, Angelina, care creşte şase copii alături de Brad Pitt, îşi descarcă deseori nervii pe acesta şi pe copii. De multe ori, actriţa dispare pur şi simplu pentru ore întregi în camera ei, şi îl lasă pe Brad Pitt să se ocupe singur de copii. Deşi relaţia dintre Brad şi Angelina a început foarte bine, cei doi fiind foarte apropiaţi, în ultimul timp raporturile au devenit din ce în ce mai reci.

Dacă la început făceau sex foarte des, în mod spontan, conform mărturiilor gărzii de corp, acum se întâmplă ca de multe ori cei doi să se culce în dormitoare diferite. Fostul bodyguard pune deterioarea relaţiei dintre cei doi pe seama geloziei Angelinei, care nu are încredere în Brad şi mereu încearcă să afle unde a fost acesta şi ce a făcut în perioadele când nu sunt împreună.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata