Femeie salvată de la înec în Belgia de o căţeluşă adoptată din România

O femeie care era cât pe ce să se înece în râul Sambre din Belgia a fost salvată de o cățelușă adoptată din România, informează vineri sudinfo.be

Scoasă la plimbare miercuri seara, la Auvelais, de stăpânul ei, Cannelle (Scorțișoară) a simțit că cineva este gata să se înece în râul Sambre. ‘Fiul meu, Vincent, o scosese afară seara’, spune Jasmine Cerfontaine, care a adoptat cățelușa de șapte luni din România. ‘Este foarte sperioasă, mereu atentă la ce se întâmplă în jur’, adaugă femeia, citată de sudinfo.be.

‘Deodată s-a oprit, ridicând lăbuța, și a fugit spre râul Sambre. Pentru că nu a răspuns când a fost chemată, fiul meu s-a dus după ea și a văzut că o persoană era gata să se înece. A dat alarma și un bărbat de pe un vas acostat a sărit în apă și a salvat femeia’, a povestit Cerfontaine. După ce a stat o noapte la spital, aceasta s-a întors acasă, fiind în afara oricărui pericol.

Cannelle i-a răsplătit cu minunatul ei gest pe cei care au luat-o din România, unde o lege autorizează eutanasierea câinilor comunitari, scrie sursa. ‘Cățelușa este în Belgia de o lună, iar la noi se află doar de trei săptămâni’, spune Jasmine Cerfontaine. ‘Membrii asociației +Opriți masacrarea câinilor din România+ au de ce să fie mândri’, a încheiat ea. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata