Fotbal: James Rodriguez a marcat cel mai frumos gol de la CM 2014

Golul cu care columbianul James Rodriguez a deschis scorul în victoria împotriva Uruguayului (2-0) a fost desemnat de FIFA drept cel mai frumos de la Cupa Mondială 2014, anunță revista France Football.

Golul din voleu al lui James Rodriguez a fost cel mai frumos al Mondialului în opinia a 75% dintre cele 4 milioane de persoane care au votat pentru site-ul fifa.com. „Le mulțumesc celor care au votat. A fost un gol spectaculos, un moment frumos pe care nu-l voi uita niciodată”, a comentat pe contul său de Twitter columbianul, care a fost golgheterul competiției, cu 6 reușite.

Pe lista celor mai frumoase goluri ale Mondialului brazilian, James Rodriguez apare și pe poziția a treia, cu golul său împotriva Japoniei. Pe locul doi este golul marcat cu capul, din plonjon, de olandezul Robin van Persie în meciul cu Spania.

Cele mai frumoase goluri ale Mondialului au fost înscrise și la precedentele ediții de sud-americani, argentinianul Maxi Rodriguez în 2006 și uruguayanul Diego Forlan în 2010. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata