Interpretul turc Tarkan riscă doi ani de închisoare

Cunoscutul cântăreţ turc Tarkan, cu milioane de albume vândute în Turcia, riscă doi ani de închisoare pentru consum şi deţinere de droguri, potrivit CNN-Turk. Procuratura Generală de la Ankara a pregătit actul de acuzare împotriva a 17 suspecţi, între care şi Tarkan, care au ajuns sub anchetă în urma unui raid întreprins de poliţie în luna februarie.

Tarkan a fost reţinut la 27 februarie la vila sa din Istanbul, unde poliţia a descoperit 12,5 grame de haşiş. La interogatoriu, el a recunoscut că este ‘dependent de droguri’, dar regretă ‘acest viciu’. Printre alte persoane implicate în acelaşi dosar se numără cunoscuţi oameni de afaceri, doi fii ai fostului preşedinte al Camerei de Comerţ a Turciei, fiul unui fost parlamentar, ziarişti şi personalităţi din lumea mondenă a Turciei.

Popularul cântăreţ nu-şi va petrece, se pare, următorii doi ani după gratii ca urmare a sentinţei, transmite agenţia Anadolu, citând surse judiciare. El ar urma să fie condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare şi tratament obligatoriu împotriva dependenţei de droguri. Ceilalţi inculpaţi riscă însă pedepse mult mai severe, între cinci şi 23 de ani de închisoare pentru deţinere şi trafic de droguri.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata