Lady Gaga, „Billboard Woman of the Year”

20

Interpreta pop Lady Gaga va primi în cadrul ceremoniei distincțiilor Billboard premiul ‘Femeia Anului’ pentru proiectele sale din industria de divertisment și pentru impactul pozitiv al tuturor eforturilor sale asupra chestiunilor de interes social, relatează UPI.com.

‘Billboard Woman of the Year’ va fi acordat în acest an artistei Lady Gaga, pe numele său real Stefani Germanotta, într-o ediție specială a ‘Women in Music’ care va fi difuzată, la mijlocul lunii decembrie, pentru prima dată pe micul ecran în cei zece ani de la instituirea premiilor.

Ceremonia, care va avea loc la 11 decembrie la Cipriani Midtown din New York, va fi difuzată de rețeaua de televiziune Lifetime la 18 decembrie.

Imediat după aflarea veștii, Lady Gaga a postat un mesaj pe contul său de pe rețeaua Twitter, în care a transmis mulțumirile sale. ‘Nu pot să cred că Billboard m-a desemnat Femeia Anului, vă mulțumesc foarte mult’, a scris Lady Gaga pe Twitter.

În acest an vedeta s-a implicat în diferite proiecte importante în industria de divertisment, printre care noul său rol din serialul ‘American Horror Story: Hotel’.

‘Lady Gaga este o artistă extraordinară, reprezentativă prin determinare, curaj și îndrăzneală’, a declarat vicepreședinta rețelei Lifetime, Liz Gateley.

Lady Gaga este implicată în turneul nord-american și european de promovare a albumului ‘Cheek to Cheek’ și a intrat recent în topurile Billboard cu duetul său cu Tony Bennet ‘Anything Goes’.

Taylor Swift, Pink, Katy Perry sau Beyonce s-au numărat printre vedetele care au primit această distincție în anii anteriori. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata