Mel Brooks lasă amprenta unei mâini cu şase degete pe Hollywood Boulevard

Actorul de comedie, producătorul și umoristul Mel Brooks (88 de ani) a făcut o nouă farsă luni, lăsând amprenta unei mâini cu …șase degete în fața Teatrului Chinezesc din Hollywood, informează marți AFP.

Fiul său, Max Brooks, prezent la eveniment, s-a uitat spre tatăl său și a exclamat ironic: „Nu este cumva prea devreme?” „Actorii de comedie nu au parte de recunoașterea pe care o merită la Hollywood. Cât timp trebuie să treacă pentru a vedea o comedie câștigând premiul Oscar pentru cel mai bun film? Până la urmă, râsul este cel care ne ajută să ne trăim viața zi cu zi”, a declarat fiul lui Mel Brooks.

Tatăl său, îmbrăcat în sacou alb, cu cravată asortată, cămașă și pantaloni negri, le-a mulțumit celor prezenți că au participat la această glumă. „Ador glumele!”, a mărturisit actorul și regizorul cunoscut pentru filme de parodie precum „The Producers” sau „Frankenstein Junior”.

După ce și-a lăsat amprenta pe asfalt, Mel Brooks și-a arătat mâinile și și-a numărat degetele: cinci la mâna dreaptă și.. șase la mâna stângă. „De ce îi trebuie un al șaselea deget? Să scrie mai repede la mașina de scris”, au glumit fanii săi pe Twitter.

Mel Brooks, pe numele său adevărat Melvin James Kaminsky, s-a născut în 1926 în Brooklyn, din părinți evrei ruși imigranți, și a debutat în același timp cu Woody Allen în „Your show of shows” din anii ’60, înainte de a deveni unul dintre realizatorii și producătorii celei mai premiați ai anilor ’70, cu filme ca „The Producers” , „The Twelve Chairs”, sau „Blazing Saddles”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata