Prinţul George a primit cadou de la papa Francisc un glob de lapislazuli cu o cruce de argint

Regina Elisabeta a II-a a avut o primă întâlnire joi cu papa Francisc la Vatican. Cu această ocazie, suveranul pontif i-a oferit micului prinţ George un cadou special: un glob de lapislazuli cu o cruce de argint, scrie closermag.fr.

Francisc este al cincilea papă cu care s-a întâlnit regina Angliei. Elisabeta a II—a şi ducele de Edinburgh i-au oferit sfântului părinte un coş cu produse horticole de pe proprietăţile lor. Potrivit Isabellei Rivere, specialistă în familii regale, coşul conţinea ‘whisky de Balmoral şi miere de Buckingham’. Informaţia a fost postată de ea joi, pe contul său Twitter.

Și papa Francisc s-a gândit la familia regală britanică şi, mai precis, la prinţul George. La opt luni, fiul prinţului William şi al lui Kate Middleton a primit un dar cel puţin ciudat pentru un bebeluş: un glob de lapislazuli cu o cruce de argint. De altfel nu este primul cadou curios destinat micului prinţ. La botezul din 23 octombrie, mătuşa lui, Pippa Middleton, i-a făcut o surpriză originală: i-a turnat în argint amprentele mâinilor şi ale picioarelor, sculpturile minuscule costând-o 8.000 euro. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata