Prinţul Paul şi prinţesa Lia au un băieţel

19

Prinţul Paul al României şi prinţesa Lia au devenit părinţi, copilul lor s-a născut luni (11 ianuarie 2010) dimineaţă, la Maternitatea „Regina Maria” din Capitală, a primit nota 10 la naştere şi se numeşte Carol Ferdinand.

„La Maternitatea ‘Regina Maria’ din Capitală s-a născut, după aproape 90 de ani, primul prinţ al României, care va purta numele strămoşilor săi, Carol Ferdinand al României”, se arată într-un comunicat transmis de biroul de presă al prinţului Paul. Potrivit sursei citate, copilul familiei regale s-a născut în urma unei operaţii de cezariană care a decurs fără probleme, prinţesa Lia născând la vârsta de 56 de ani.

„Eu şi soţia mea ne doream de foarte mult timp un copil, îi suntem recunoscători lui Dumnezeu că ne-a binecuvântat astăzi prin naşterea fiului nostru, Carol Ferdinand. (…) Este, de asemenea, un moment de împlinire şi datorită faptului că fiul nostru s-a născut în România, aşa cum ne-am dorit.

Naşterea fiului nostru este un motiv în plus să reafirm datoria mea de onoare faţă de strămoşii noştri şi faţă de generaţiile care vor veni, pentru ca acestea să cunoască mai bine şi să înţeleagă istoria poporului român, pe care îl iubim atât de mult”, este mesajul pe care prinţul Paul în face public, la naşterea fiului său. Prinţul Paul al României este nepot pe linie paternă al regelui Carol al II-lea al României, din prima căsătorie cu prinţesa Ioana Valentino Lambrino.


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News