Prinţul Paul şi prinţesa Lia au un băieţel

Prinţul Paul al României şi prinţesa Lia au devenit părinţi, copilul lor s-a născut luni (11 ianuarie 2010) dimineaţă, la Maternitatea „Regina Maria” din Capitală, a primit nota 10 la naştere şi se numeşte Carol Ferdinand.

„La Maternitatea ‘Regina Maria’ din Capitală s-a născut, după aproape 90 de ani, primul prinţ al României, care va purta numele strămoşilor săi, Carol Ferdinand al României”, se arată într-un comunicat transmis de biroul de presă al prinţului Paul. Potrivit sursei citate, copilul familiei regale s-a născut în urma unei operaţii de cezariană care a decurs fără probleme, prinţesa Lia născând la vârsta de 56 de ani.

„Eu şi soţia mea ne doream de foarte mult timp un copil, îi suntem recunoscători lui Dumnezeu că ne-a binecuvântat astăzi prin naşterea fiului nostru, Carol Ferdinand. (…) Este, de asemenea, un moment de împlinire şi datorită faptului că fiul nostru s-a născut în România, aşa cum ne-am dorit.

Naşterea fiului nostru este un motiv în plus să reafirm datoria mea de onoare faţă de strămoşii noştri şi faţă de generaţiile care vor veni, pentru ca acestea să cunoască mai bine şi să înţeleagă istoria poporului român, pe care îl iubim atât de mult”, este mesajul pe care prinţul Paul în face public, la naşterea fiului său. Prinţul Paul al României este nepot pe linie paternă al regelui Carol al II-lea al României, din prima căsătorie cu prinţesa Ioana Valentino Lambrino.

Citește și
2 Comentarii
 1. delia spune

  am citit ca printesa lia( Titlu cel putin indoielnic, avand in vedere ca mariajul lui carol cu zizi lambrino nu a fost recunoscut de curtea regala) avea in 1971, 25 de ani. atunci , dupa un calcul simplu, nu are 56 de ani, ci 64. si am citit si ca are o fiica de 38 de ani, avuta la un an dupa castorie. asa ca 25 plus 38 fac 63!! cum naiba de peste tot scrie ca are ba 54, ba 55, ba 56. ca e anormal sa ai copii la varsta asta, nu mai comentez. copilul la 10 ani, are parinti de 70. dar, ei sa fie sanatosi. dar nu pricep minciunile legate de varsta. pentru asa o vita nobila, e cam rusinos. luati masuri ‘alteta’!ma mir ca si marii jurnalisti care scriu despre acesti ‘printi’, sunt corigenti la aritmetica, ca unul nu a facut niste simple adunari si scaderi. s-au luat unii dupa altii. pai la asa familie regala, asa cronicari!

 2. andrei spune

  Domnul asta Paul e fiul nelegitim si nascut in afara unei casatorii nerecunoscute de familia regala a Romaniei.
  E ironic sa ii spunem acestui bastard print si soatei sale printesa.
  Romania nu trebuie batjocorita cu acesti bastarzi.
  Carol al doilea nu a fost patriot si nu i-a pasat de tara. Va dati seama cat ii pasa bastardului de Paul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata