Chelsea Clinton a născut cel de-al doilea copil

Chelsea Clinton, singura fiică a candidatei la Casa Albă Hillary Clinton şi a fostului preşedinte american Bill Clinton, a adus pe lume sâmbătă, 18 iunie, cel de-al doilea copil, un băieţel pe nume Aidan, relatează AFP şi Reuters.

Chelsea Clinton, 36 de ani, este deja mama micuţei Charlotte, născută în septembrie 2014. Ea este căsătorită din 2010 cu bancherul Marc Mezvinsky.

„Marc şi eu suntem copleşiţi de recunoştinţă şi iubire acum când sărbătorim naşterea fiului nostru, Aidan Clinton Mezvinsky”, a scris Chelsea Clinton pe Twitter.

Apariţia unui nou membru în familia Clinton are loc cu cinci luni înainte de alegerile prezidenţiale din noiembrie, la care participă Hillary Clinton, pe care Chelsea o descrie mereu ca fiind „eroul” său.

Absolventă a universităţilor Stanford, Oxford şi Columbia, Chelsea Clinton a avut funcţia de consultat şi a cochetat cu jurnalismul. Ea locuieşte în prezent la New York şi este vicepreşedinte al Fundaţiei Clinton, o organizaţie de caritate care se concentrează, printre altele, pe probleme de sănătate la nivel mondial. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: Corbis

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata