Scarlett Johansson – actriţa ale cărei filme au avut cele mai mari încasări în SUA

Scarlett Johansson este actriţa ale cărei filme au avut cele mai mari încasări de-a lungul timpului, scrie UPI.com.

Potrivit portalului Box Office Mojo, filmele în care Johansson a jucat au generat încasări de peste 3,3 miliarde de dolari în cinematografele nord-americane.

Conform acestor date, Scarlett Johansson este pe locul zece în topul actorilor de la Hollywood ale căror filme au generat cei mai mulţi bani din încasări, pe primul loc fiind Harrison Ford ale cărui filme au strâns 4,8 miliarde de dolari de-a lungul carierei la nivelul SUA.

Actriţa de 31 de ani a jucat în 37 de filme, inclusiv rolul Black Widow din seria studiourilor Marvel ”The Avergers”, al cărui ultim episod, ”Captain America: Civil War”, a generat (deocamdată) încasări de 403 milioane de dolari.

Următoarea actriţă plasată în acest top după Johansson este Cameron Diaz, care se află pe locul 19 şi ale cărei filme au generat încasări de peste 3 miliarde de dolari.

Scarlett Johansson va putea fi văzută anul viitor de fanii săi în adaptarea Paramount Pictures ”Ghost in the Shell”, în regia lui Rupert Sanders. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: facebook.com/Scarlett Johansson

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata