Springsteen, un crai al sălilor de sport la 60 de ani

Bruce Springsteen, artistul supranumit ‘The Boss’ ar fi avut o aventură cu o colegă de la sala sport pe care o frecventa. Idila a ieşit la iveală acum, când femeia a fost nevoită să divorţeze, informează ziarul La Verdad.

Virusul adulterului se extinde cu viteza fulgerului între celebrităţi. Tiger Woods este cel care a deschis seria şi de atunci scandalul infidelităţilor nu lipsesc din ziarele şi revistele mondene. Jesse James, soţul Sandrei Bullock, sau jucătorii de fotbal John Terry şi Ashley Cole sunt printre ultimii care au ocupat prima pagină înainte de venirea lui Bruce Springsteen.

Artistul care până acum are o căsnicie fericită de 18 ani alături de chitarista Patti Scialfa, cu care are trei copii, ar fi avut mai mult decât o relaţie de prietenie cu colega de la sala de sport Anne Kelly, în vârstă de 45 de ani, casnică cu doi copii şi soţia de 17 ani a unui ‘broker’ al unei agenţii de asigurări de care acum a divorţat. O adevărată încurcătură.

A fost în timpul procesului de divorţ al soţilor Kelly când au fost scoase la iveală ‘rufele murdare’ ale lui The Boss. ‘De când s-au cunoscut ambii la o sală se sport din New Jersey, în 2005, iar el a abordat-o spunându-i că are cel mai frumos posterior din întreaga sală, cei doi nu s-au mai despărţit’, se poate citi în cererea de divorţ.
Prin urmare, la 60 de ani The Boss se poate lăuda că este un adevărat crai, cel puţin al sălilor de sport.

Între aparatele de forţă şi menţinere a musculaturii s-a aprins scânteia şi de la câteva vorbe schimbate, cei doi au început să iasă şi să facă şi alte lucruri împreună . Au urmat invitaţiile la concertele lui, intrări la repetiţii şi chiar felicitări de Sf Valentin anonime dar foarte romantice.
‘Chiar şi când am fost la spital unde am fost supus unei operaţii pe cord deschis în 2008, ea a preferat să ia masa cu Springsteen pentru că o făcea să se simtă bine’, a declarat Arthur Kelly în faţa judecătorului. Întreaga aventură a fost descoperită când bărbatul înşelat i-a prins pe cei doi ‘în flagrant’ sărutându-se pasional în parcarea sălii de sport.

Deocamdată Springsteen şi soţia nu au spus un cuvânt pe această temă. Nici măcar prin reprezentanţii lor. Doar un prieten de familie a ieşit în apărarea artistului, comentând că ‘Bruce şi Patti au o căsnicie minunată şi sunt foarte uniţi în jurul celor trei copii’. Timpul va spune dacă această criză le va afecta căsătoria, cum s-a întâmplat şi cu soţii Kelly. Vom vedea, conchide ziarul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata