Trailerul noului film „Hunger Games”, prezentat în premieră la Comic Con San Diego 2015

Întreagă echipă a filmului ‘Hunger Games’, în frunte cu Jennifer Lawrence și Liam Hemsworth, a venit joi să prezinte la Comic Con San Diego 2015, cel mai mare salon de science fiction și benzi desenate din SUA, trailerul noul film al seriei ‘Hunger Games’, care va fi lansat pe ecrane în noiembrie, relatează AFP.

Adaptarea cinematografică a romanelor lui Suzanne Collins, adorată de adolescenți, relatează aventurile tinerei Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) supraviețuitoare a unui joc televizat deosebit de crud, un fel de circ roman al vremurilor moderne.

Personajele evoluează într-o societate futuristă, postapocaliptică, în care populația este obligată să ia parte la acest joc ale cărui reguli constau în a ucide pentru a supraviețui. În noul episod intitulat „The Hunger Games: Mockingjay Part 2”, Katniss, nu luptă doar pentru a-și salva viața, ci devine totodată un simbol al revoluției. Viitorul film al seriei o prezintă pe Katniss încercând să pornească o revoltă împotriva guvernului totalitar din District 13.

Fanii reuniți la salonul Comic Con, marea convenție americană dedicată universului benzilor desenate, fantasticului și ficțiunii, au vizionat în premieră afișul și pe Jennifer Lawrence în combinezonul său din piele roșie așezată pe un tron alb. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata