Un viaduct şi două poduri feroviare au fost avariate de explozii în estul Ucrainei în ultimele 24 de ore

Un viaduct și două poduri feroviare au fost avariate de două explozii care au avut loc în ultimele 24 de ore în estul Ucrainei, au anunțat serviciile de drumuri și căi ferate ale Ucrainei, informează AFP.

În prezent, regiunea este scena unor confruntări între forțele guvernamentale ucrainene și rebeli proruși.

Un viaduct feroviar care trece pe deasupra marelui drum auto Slaviansk-Donețk-Mariupol a fost distrus de o explozie luni, în apropiere de localitatea Novobahmutivka, din regiunea Donețk, în momentul în care prin acesta trecea un convoi de mărfuri, a anunțat serviciul de drumuri. Părți din viaduct au căzut pe șosea care a fost închisă traficului, iar un vagon-cisternă al trenului a rămas suspendat în aer.

Autoritățile ucrainene nu au emis deocamdată nicio ipoteză cu privire la originea exploziei și autorii ei.

Luni dimineața, un pod feroviar din regiunea Lugansk a fost avariat de o explozie ‘provocată de necunoscuți’, a anunțat serviciul căilor ferate, în timp ce în noaptea precedentă un alt pod feroviar a fost sabotat în același fel, chiar la Lugansk.

Vinerea trecută a fost aruncat în aer un pod rutier, deasupra râului Siverski Donețk, în regiunea Lugansk. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata