Affidea România deschide o nouă clinică în Sema Parc

41

 

River Development anunță închirierea unui spațiu de peste 1.000 de metri pătrați către clinica medicală Affidea, la parterul clădirii de birouri Berlin din Sema Parc. Tranzacția a fost intermediată de Knight Frank România.

Affidea România, subsidiara locală a Grupului Affidea, lider european în servicii performante de diagnostic imagistic, ambulatoriu și tratament, a inaugurat Clinica Affidea Sema, în cadrul Sema Parc, la parterul clădirii Berlin.

Berlin este una dintre noile clădiri de birouri clasa A din Sema Parc certificate Breeam Excellent “în folosință” și permite găzduirea unei clinici medicale specializate. Clădirea este situată în zona de vest a proiectului de reconversie urbană Sema Parc, ușor accesibilă din orice punct al orașului, cu conexiune directă la infrastructura orașului și la toate mijloacele de transport în comun, inclusiv la metrou, stația “Petrache Poenaru” fiind în apropiere. Disponibilitatea locurilor de parcare și accesibilitatea cu mașina personală în imediata vecinătate a clădirii sunt alte două elemente importante pentru care pacienții și vizitatorii clinicii vor avea tot confortul necesar.

“Suntem încântați să încheiem această tranzacție cu o clinică medicală, lider în domeniul serviciilor performante de diagnostic imagistic. La comunitatea noastră de afaceri din Sema Parc se adaugă serviciile medicale specializate, de înaltă clasă, oferite de o clinică valoroasă.” – a declarat Tina Vîrlan, Lease Manager River Development.

“Affidea Sema este cea mai nouă clinică din cele 46 pe care Affidea România le deține la nivel național, fiind dotată cu echipamente medicale performante în care componenta de inteligență artificială (AI) poziționează investigațiile imagistice la un nivel nemaiîntâlnit până acum. Așa cum ne-am obișnuit pacienții, și în această locație, oferim servicii medicale la standarde internaționale, accesibile oricărei categorii de public – atât decontate prin CAS, cât și în regim privat. Pacienții beneficiază de o gamă largă de consultații de specialitate, servicii performante de diagnostic imagistic, analize de laborator, precum și de un centru modern de fizioterapie și kinetoterapie”, a adăugat Răzvan Predica, Country CEO România și Ungaria.

“Mă bucur că am putut contribui la strategia mixului de chiriași din Sema Parc și că parterul clădirii Berlin din cadrul proiectului a bifat toate cerințele necesare din brief-ul inițial pentru spațiul pe care Affidea îl căuta”, a declarat Oliver Derksen, Associate Director | Office Division Knight Frank România.

Sursa – www.romaniajournal.ro

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online