O aplicație imobiliară inovativă disponibilă în România. Ce este ZOOMO?

O nouă aplicație destinată pieței imobiliare este disponibilă în România. ZOOMO a fost creată de un grup de antreprenori români care și-au dorit să modernizeze piața românească de aplicații tip PROPTECH, oferind acces la un nou tip de interfață destinată tuturor celor interesați de tranzacții imobiliare.

Aplicația utilizează cea mai nouă tehnologie de REALITATE AUGUMENTATĂ, pentru a simplifica procesele de identificare, cumpărare sau închiriere de apartamente, case, terenuri, birouri și spații comerciale. Practic, ZOOMO și-a propus să modernizeze conceptul de afișe și anunțuri imobiliare clasice, aducându-le în era digitală.

Cui se adresează ZOOMO?

ZOOMO se adresează atât clienților în căutare de proprietăți spre cumpărare sau închiriere, cât și agenților imobiliari profesioniști dornici să îsi promoveze portofoliul sau să colaboreze și să aibă acces rapid la alte proprietăți în regim de exclusivitate.

Având în vedere dificultățile pe care le întâmpină atât clienții in procesul de căutare imobiliară cât si agenții profesioniști în a se diferenția și a schimba percepția despre calitatea serviciilor din domeniu, ZOOMO oferă soluția remedierii acestor neajunsuri.

Astfel, atât clienții cât și agenții imobiliari pot descoperi acum proprietăți disponibile în zona în care se află sau de care sunt interesați, chiar pe ecranul telefonului. ZOOMO este la fel de ușor de utilizat precum un joc, dar are și capacitatea de a profesionaliza piața imobiliară, serviciile aferente si transparența acesteia.

Folosind realitatea augumentată, ZOOMO transpune afișele digitale în lumea reală, ajutând agenții imobiliari să tranzacționeze mai rapid și clienții să găsească proprietăți potrivite în zonele pe care și le doresc.

În ZOOMO, afișele digitale cu proprietăți disponibile, apar chiar pe fațada clădirilor, iar detaliile referitoare la preț și condiții sunt la un click distanță.

Mai mult decât atât, ZOOMO oferă clienților posibilitatea identificării poziției exacte a proprietăților și agenților imobiliari le oferă acces către proprietătile altor agenți profesioniști, înlesnind astfel colaborarea.

Cum multe dintre aceste proprietăți au regim de comisionare zero, ele reprezintă adevărate ocazii pe piața imobiliară.

Ce înseamnă o aplicație ideală pentru piața imobiliară?

ZOOMO este mai mult decât o aplicație utilă pieței imobiliare, este un pas înainte spre viitor. Aplicația pune bazele colaborări de durată între agenti imobiliari profesioniști, reduce semnificativ timpul de identificare a proprietății potrivite și ajută la promovarea exclusivităților.

În concluzie, ZOOMO este o aplicație creată să inoveze piața imobiliară, care creează o adevărată punte de legătură între clienții și agenții imobiliari profesioniști.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata