Cele mai bune truse de machiaj

Paletele de machiaj sunt unele dintre cele mai folosite produse din lumea cosmeticelor. Unul dintre marile lor avantaje este că ne permit să avem o gamă largă de nuanțe de farduri într-un singur set, fiind foarte ușor de utilizat.

În prezent, pe piață găsim o gamă largă de palete cu farduri, dar, din păcate, nu toate sunt de cea mai bună calitate. Din acest motiv, atunci când avem nevoie de o paletă sau o trusă de machiaj de cea mai bună calitate, trebuie să alegem magazinul potrivit.

Un astfel de magazin este Redvelvet.ro, care își propune să ofere clienților doar produse cosmetice originale, cu proveniență certă, de la branduri de renume precum Makeup Revolution Dermacol, Sleek, NYX, Golden Rose, Technic, Revlon etc.

truse machiaj

Din cel mai bun magazin online de cosmetice de pe piață putem alege oricând truse de machiaj profesionale cu ajutorul cărora ne putem realiza un machiaj deosebit. Iată câteva exemple de truse machiaj comercializate de RedVelvet cu scopul de a ne punem în valoare frumusețea.

Truse machiaj

Trusă profesională Sleek All The Fun Of The Fair

Trusa de farduri profesională cuprinde 12 nuanțe de ochi minerale, pigmentate și cu o rezistență îndelungată. Fardurile din această trusă  sunt în nuanțe perlate, cu microparticule ce au rol de a evidenția și de a ilumina ochiul, conferind un efect radiant.

Citeste si:  Model formular pe care trebuie să-l completeze românii pentru a putea ieși din casă

Trusa combină fardurile mate cu cele strălucitoare, nuanțe “nude” și “culoare”, fiind ideală pentru un machiaj “fresh”. Ea include un aplicator cu două capete de o dimensiune medie.

Trusă profesională Technic Complete Face Palette

O bună alegere este și  trusa profesională completă, ce include produse pentru ten, ochi, sprâncene și aplicatoare. Paleta conține culori diverse, de la nude / natur, bej până la tonuri de gri și antracit.

 Include:

– 9 farduri de pleoape

– 4 farduri obraz / bronzere / pudre în diverse nuanțe

– 3 pudre pentru definirea sprâncenelor

– 1 oglindă

– 1 pensulă dublă pentru fard pleoape

Paleta Sleek Eye & Cheek See You At Midnight

Paleta Sleek Eye & Cheek oferă toate elementele esențiale ale culorilor într-un singur produs compact convenabil, aceasta conținând patru farduri de ochi și două farduri blush. Fardurile de blush sunt în ton de rozuri, iar cele de ochi în nuate de indigo, bej și gri.

Aceste farduri sunt foarte pigmentate și rezistente, ceea ne oferă posibilitatea de a le aplica simplu, combinându-le foarte ușor.

Citeste si:  Cum iti dai seama daca esti indragostit sau nu

Ambalajul de dimensiune mică ne oferă ocazia de a lua această paletă de farduri în călătorii sau în poșeta. Paleta este prevăzută cu o oglindă mare și două pensule esențiale pentru a aplica fardurile fără a depune efort.

Paleta Rolling In It Technic 6 eyeshadows

O paletă foarte pigmentată, în 6 culori sidefate și luminoase. Fardurile de pleoape sunt în nuanțe de albastru, verde turcoaz și tonuri de gri. Este ideală atât pentru machiaj de zi, cât și pentru cel de seară.

După cum se poate observa, există o gamă diversă de truse de machiaj, de altfel cele mai bune, dar nu doar atât!

Red Velvet ne pune la dispoziție multe alte produse cosmetice originale de cea mai bună calitate. Aici găsim și fond de ten, mascara, pudră compactă, iluminator, fard de obraz, ruj lichid etc.

Toate acestea sunt doar la un clic distanță de noi, trebuie doar să intrăm pe site, să le comandăm și să le folosim de îndată ce le primim. Datorită lor putem realiza un machiaj așa cum ne dorim!

Mai multe gasiti pe Redvelvet.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata