Udrea dă trei milioane de euro pentru o pârtie de schi în Suceviţa

– Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, va aloca trei milioane de euro pentru constructia unei partii de schi in comuna Sucevita.

.
Primarul Ioan Onufrei a declarat, miercuri, în comuna Suceviţa va fi construită o pârtie de schi cu fonduri guvernamentale, în prezent purtându-se negocieri cu proprietarul terenului pe care va fi amenajată pârtia, respectiv Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor.

Onufrei a spus că valoarea investiţiei se ridică la trei milioane de euro, adăugând că finanţarea este asigurată din bugetul MDRT. El a precizat că, potrivit proiectului, noua pârtie de schi trebuie să fie realizată până la sfârşitul acestui an şi va avea o lungime de un kilometru. Pârtia va fi dotată cu tunuri de zăpadă, instalaţie de nocturnă şi teleschi sau telescaun.

Citește și
4 Comentarii
 1. Alexandra spune

  Aceasta partie de schi gandita de Elena Udrea va fi un mare plus la buget.

 2. mihai spune

  Partia de schii sigur nu intra in categoria cheltuielilor nejustificate cum spuneau cei doi mari mici din fruntea tarii.
  Unul e chiar numai frunte.

 3. cristi spune

  mai bine investea in schimbarea telescaunului din valea dorului de exemplu…k deserveste cateva partii si e acelasi de pe vremea lu’ nea nicu… d-aia toata lumea fuge in tari straine….dak ai cva nu e mai simplu sa modernizezi infrastructura existenta si dupa aceea cu banii rezultati de akolo sa investesti in alta parte???
  k sincer…3 milioane …o partie de 1 km….mai mare rasul

 4. Dorin spune

  Elena Udrea a investit mereu cu cap si nu inteleg de ce este atat de criticata.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata