Emil Boc a participat în fiecare zi la festivalul UNTOLD din Cluj

Foto: ştiridecluj.ro
27

Emil Boc, primarul oraşului Cluj a surprins, în timpul ediției din acest an a festivalului Untold! Chiar dacă multe persoane știu că acesta este fanul muzicii electronice, nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe Emil Boc.

Nimeni nu l-a mai văzut așa 

Imaginile au apărut după ce Emil Boc a participat zilnic la Untold 2022. În fiecare zi a festivalului, primarul din Cluj a plecat de la festival după ora două. Totuși, prezența lui a fost și mai surprinzătoare în ziua de sâmbătă, 6 august.

Acesta a fost surprins la scena principală, în timp ce dansa alături de soția lui, Oana Boc, ministrul de Interne Lucian Bode și președintele PNL Cluj, Daniel Buda.

Chiar dacă Lucian Bode și Daniel Buda păreau incomozi, Emil Boc era cât se poate de relaxat și dansa cu mâinile pe sus ca tinerii din jurul lui.

Mai mult, primarul din Cluj a atras și o fană, care a cerut să facă o poză cu el, ignorându-i pe ceilalți politicieni. Emil Boc pare că și-a întrebat soția dacă este ok, iar apoi a onorat invitația, conform imaginilor.

Festivalul Untold a adus peste 50 de milioane de euro

În contextul financiar, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a spus că peste 50 de milioane de euro au intrat datorită festivalului Untold. Edilul a susținut că acest eveniment muzical, alături de Electric Castle sau Festivalul Internaţional de Film Transilvania contribuie la atragerea unui număr cât mai mare de turişti.

În opinia lui Emil Boc, a fost nevoie de rebranduirea Clujului pentru atragerea turiştilor.

Astfel, „În aceste zile România este împărţită la mare sau la Cluj. Noi încheiem în această seară acest festival, România rămâne la mare pentru că este o parte extraordinară a acestei ţări, noi, clujenii nu avem mare şi atunci a trebuie să ne branduim oraşul pe alte lucruri care să ne poată aduce turişti, Electric Castle, Festivalul Internaţional de Film Transilvania şi în topul piramidei Untoldul, ne ajută să întreţinem mai bine de două luni dimensiunea artistică, dimensiunea de turism a oraşului”, a afirmat Boc.

Mai mult, când a fost întrebat dacă au venit bani la buget datorită festivalului Untold, acesta a spus:

„Avem o analiză din 2019 care arată că în oraş au intrat direct şi indirect undeva în jur de 50 de milioane de euro. Probabil că această ediţie fiind cea mai numeroasă şi cea mai consistentă probabil că această sumă este şi mai mare. Dincolo de taxele şi impozitele locale care se plătesc sunt aceste resurse financiare pe orizontală care intră în oraş. Vibe-ul pe care îl aduce acest festival, tinereţea, entuziasmul şi mesajul pe care îl dă lumii că tinerii care vor conduce lumea asta peste 10, 20, 30 de ani se întâlnesc stau împreună, vor învăţa să colaboreze şi nu să se războiască”, a precizat Emil Boc.

Sursa: Capital.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata