„Se apropie recesiunea și o prăbușire a dolarului”, este opinia lui Robert Kiyosaki

Foto: mondosol.com
148

În contextul economico-financiar mondial, investitorul și autorul cărții ”Tată bogat. Tată sărac”, Robert Kiyosaki, susține, într-un mesaj transmis pe Twitter, că recesiunea se apropie, iar dolarul american „se va prăbuși”. În cele mai recente postări, Kiyosaki a zugrăvit o imagine sumbră a economiei Statelor Unite, proiectând o iminentă recesiune și un colaps al dolarului american.

Astfel,„Se apropie recesiunea și o prăbușire a dolarului”, a scris el pe Twitter. „Inversarea PIEȚEI REPO. Ultima dată când s-a întâmplat asta a fost în 2008. Fiți atenți”, a avertizat el, conform site-ului Kitco.

Comentariul lui Kiyosaki vine după ce randamentul titlurilor Trezoreriei SUA pe termen de 10 ani a crescut la 2,1099%, cel mai ridicat nivel atins din iulie 2019, mulți economiști considerând acest lucru ca un posibil semn de recesiune.

Cumpărați mai mult aur, argint, Bitcoin, Ethereum, înainte de al Treilea Război Mondial!

În opinia sa, acum, situația geopolitică actuală, dată de războiul din Ucraina și sancțiunile impuse Rusiei ,va ajunge să lovească dolarul american, a adăugat Kiyosaki.

În analiza sa, ”Biden îl pălmuiește pe Putin pe scena mondială. Masculinitate toxică. Lumea are probleme. Datoria națională va ajunge până la cer și mai sus. Biden provoacă inflație și dă vina pe Putin. Dolarul este pe cale să se prăbușească”, a scris investitorul. Adăugând: ”Cumpărați mai mult aur, argint, Bitcoin, Ethereum și Solana înainte de al Treilea Război Mondial”.

Dacă tonul ajunge la 25 de dolari cutia, cu toții vom fi terminați!

Ameninţarea inflației este, de asemenea, o preocupare majoră pentru autorul best-seller-ului ”Tată bogat. Tată sărac”, care și-a întrebat adepții de pe Twitter dacă o conservă de ton va fi mai valoroasă decât o monedă de argint în următorii cinci ani.

În acest sens, Kiyosaki a explicat apoi că, dacă o conservă de ton va crește la 25 de dolari, o monedă de argint va atinge 250 de dolari sau mai mult. Însă, a explicat el, „dacă tonul ajunge la 25 de dolari cutia, cu toții vom fi terminați. Va începe REVOLUȚIA pentru că 40% dintre americani câștigă mai puțin de 1000 de dolari. Tonul de 25 de dolari îi va falimenta pe ei, dar și America”.

De altfel, şi anul trecut, Robert Kiyosaki a anticipat că o criză economică globală fără precedent bate la ușă, îndemnându-și adepții să se protejeze cumpărând aur, argint și Bitcoin.

Aşadar, „Cel mai bun moment pentru a vă pregăti pentru un accident este înainte de accident. Cel mai mare accident din istoria lumii urmează să vină. Vestea bună e că cel mai bun moment pentru a vă îmbogăți este în timpul unui accident. Vestea proastă este că următorul accident va fi unul lung. Cumpărați cât mai mai mult aur, argint și Bitcoin. Aveți grijă”, a scris Kiyosaki.

Sursa: Capital.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata