Sandra Bullock, o mamă adoptivă ca multe altele la Hollywood

Sandra Bullock şi fiul său adoptat, Louis, sunt deja celebri. Câştigătoarea premiului Oscar pentru filmul ‘The Blind Side’, în care interpretează o femeie care adoptă un adolescent de culoare orfan, a imitat gestul şi în viaţa reală, acaparând titlurile mass-media.

Acum toată lumea ştie că Sandra a înfiat un băieţel provenit din New Orleans pe care după despărţirea de soţul ei Jesse James va trebui să-l crească singură. Însă între colegii ei de la Hollywood sunt deja mulţi cei care au făcut acest pas, notează ziarul La Vanguardia.
Meg Ryan, în vârstă de 48 de ani, protagonista filmului „When Harry met Sally” şi-a adus fiica, Daisy din China. Actriţa a povestit că se afla de zece ani pe lista de aşteptare pentru adopţia unui copil în SUA. Alături de fostul său partener, Dennis Quaid ea are deja un copil de 18 ani.

Michelle Pfeifer era necăsătorită când în 1993 a înfiat-o pe Claudia, fiica ei, de la o femeie de culoare. Câteva zile mai târziu ea avea să-şi unească viaţă cu producătorul de televiziune David E. Kelley, cu care l-a avut pe fiul său John Henry, azi în vârstă de 15 ani. Şi Connor Cruise, fiul adoptiv de 15 ani al lui Tom Cruise şi Nicole Kidman este afro-american.
În 10 ani de căsătorie ei au adoptat-o şi pe Isabella, azi de 17 ani. Cei doi actori şi-au găsit noi parteneri de viaţă alături de care au avut proprii fii biologici: Katie Holmes este mama lui Suri Cruise, iar vedeta muzicii country Keith Urban este tatăl micuţei Sunday Rose.

Regina muzicii pop Madonna, de 51 de ani, nu elimină posibilitatea de a adopta din nou. ‘Să nu spui niciodată niciodată’, a mărturisit ea în decembrie în programul de televiziune britanic GMTV, când a fost întrebată dacă mai vrea să adopte un copil african. Alături de cei doi orfani adoptaţi din Malawi, Mercy şi David Wanda, ea are doi copii biologici Rocco şi Lourdes.

Angelina Jolie şi Madonna au intrat într-un fel de competiţie în lumea adopţiilor exotice. Prima şi-a adus fiul, Maddox de 8 ani din Cambodgia, când încă era căsătorită cu Billy Bob Thornton. După ce a început relaţia cu Brad Pitt au venit Pax Thien (6), din Vietnam şi Zahora (5) din Etiopia. Angelina mai are trei copii biologici, Shiloh (3) şi gemenii de un an Vivienne şi Knox.

Mia Farrow, în vârstă de 65 de ani, nu a considerat ca patru copii naturali sunt suficienţi. Pe lângă ei, ea a adoptat 11 între care Soon-Yi, pe atunci de 8 ani. Tânăra coreeană de 35 de ani s-a căsătorit până la urmă cu fostul soţ al Miei, regizorul Woody Allen. Sunt împreună de 13 ani şi au doi copii adoptaţi. În secolul XX, dansatoarea Josephine Baker, care nu a putut avea urmaşi, a înfiat peste zece copii de diferite rase şi ţări de provenienţă.

Hugh Jackman, actorul pe care revista People l-a calificat, în 2008, ‘cel mai sexy bărbat în viaţă’ este tatăl adoptiv al lui Oscar (10) şi Ava (5). Diane Keaton s-a hotărât de abia la 50 de ani să aibă copii, adoptându-l mai întâi pe Dexter, iar 5 ani mai târziu pe Duke.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata