Doi tineri au cheltuit până acum 277.000 de euro ca să semene cu Barbie şi Ken

Fascinați de frumusețea celebrelor păpuși ale firmei Mattel, doi tineri francezi, Anastasia Reskoss și Quentin Dehar, au decis să facă totul ca să semene cu Barbie și Ken. Pentru a-și atinge scopul au cheltuit 277.000 de euro pe operații de chirurgie estetică și nu vor să se oprească aici, relatează 20minutes.fr.

Cei doi s-au cunoscut în 2013, la o petrecere organizată pe un iaht. S-au îndrăgostit unul de celălalt și și-au descoperit pasiunea comună pentru păpușile de plastic perfecte (după părerea unora!).

Tânăra roșcată de 18 ani își făcuse prima operație estetică — o rinoplastie care a costat-o 4.500 de euro — la 17 ani. Anul următor s-a supus și unei măriri de sâni de 7.000 de euro, schimbând cupa C cu E.

Quentin dorea și el să semene cât se poate de mult cu Ken. La 18 ani și-a refăcut nasul, începând și o serie lungă de injecții cu botox.

În următorii doi ani, Barbie în devenire a mai urcat de câteva ori pe masa de operație, pentru intervenții de chirurgie estetică: noi implanturi mamare, o a doua rinoplastie și implanturi fesiere, care au totalizat 17.000 de euro. Și iubitul ei a dat 12.300 de euro pe a doua operație la nas, o intervenție de înlăturare a pungilor de sub ochi și îmbrăcarea dinților pentru a putea afișa același zâmbet strălucitor ca al lui Ken. Nu a omis nici o operație la urechi.

Știind că frumusețea cere sacrificii, Quentin și-a făcut opt injecții în buze și în față și recurge la albirea dinților din șase în șase luni.

Și, după cum au anunțat tinerii, transformarea lor nu s-a terminat încă, arată 20minutes.fr. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: News Dog Media

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata