După 30 de ani de amnezie, un canadian şi-a regăsit familia

30

Un canadian dispărut timp de 30 de ani, care şi-a redobândit brusc memoria şi, odată cu ea, adevărata identitate, se pregăteşte acum să îşi reîntâlnească familia, care l-a crezut decedat, a anunţa presa locală, citată de AFP.

Edgar Latulip avea 21 de ani şi vârsta mentală a unui copil de 12 ani, din cauza unui retard mental, atunci când a dispărut, în septembrie 1986, din oraşul său natal, Kitchener.

La momentul dispariţiei, tânărul se afla sub tratament pentru tentative de suicid, iar părinţii săi l-au căutat în zadar până luna trecută.

La 130 de kilometri de Kitchener, un bărbat care se prezenta sub o altă identitate şi-a adus brusc aminte că numele său real ar putea fi Latulip după ce a avut o serie flashback-uri în timp ce completa nişte documente legale alături de o asistentă socială.

La scurt timp, s-au efectuat teste ADN şi s-a dovedit că bărbatul era, într-adevăr, Edgar Latulip.

În prezent domiciliată în Ottawa, mama sa, Silvia Wilson, a aflat neaşteptata veste săptămâna trecută, atunci când a fost contactată telefonic de un inspector de poliţie.

La momentul dispariţiei, Latulip s-a rănit la cap prin cădere şi a devenit amnezic, a indicat poliţia din regiunea cascadei Niagara presei locale.

După trei decenii de separare, bărbatul şi mama sa se vor întâlni în zilele următoare, la o dată încă necunoscută. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Captură foto: Cunik NEWS / YouTube


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News