Fiul lui Robert Downey Jr., inculpat pentru deţinere de droguri

Fiul actorului Robert Downey Jr., Indio, a fost inculpat după ce fusese arestat în luna iunie în flagrant delict de consum de droguri.

Tânărul de 20 de ani urmează să participe la un program de sensibilizare la pericolele consumului de substanțe psihotrope, relatează closermag.fr.

Robert Downey Jr. s-a luptat multă vreme cu dependența de droguri, iar astăzi fiul său se confruntă cu aceleași probleme. Indio a fost arestat în timp ce fuma o pipă cu o substanță ilegală, pe scaunul de lângă șofer, într-o mașină care circula în West Hollywood (California). Polițiștii au găsit asupra lui și cocaină. Inculpat pentru deținere de droguri, fiul actorului din ‘Iron Man’ nu va merge la închisoare pentru că nu are antecedente, ci va participa la un curs de sensibilizare în privința pericolului consumului de droguri, potrivit site-ului TMZ.

Indio a făcut în 2013 o cură de dezintoxicare la centrul Cliffside din Malibu — unde s-a tratat și Lindsay Lohan — pentru dependența de medicamente luate pe rețetă. Mama lui, Deborah Falconer, căsătorită cu Robert Downey Jr. între 1992 și 2001, a spus că fiul ei nu era dependent. ‘Lua o pastilă pe zi…A fost tratat cu suplimente de vitamine și cu mâncare bio. Se va întoarce la muzică și se va simți în curând mai bine’, a afirmat ea atunci.

Robert Downey Jr. nu a comentat atunci cura de dezintoxicare a fiului său, știind prea bine ce înseamnă dependența. Actorul de 49 de ani a fost arestat de mai multe ori pentru posesie de droguri și a urmat cure de dezintoxicare, petrecând aproape un an la California Substance Abuse Treatment Facility și la închisoarea din Corcoran (California), în 1999. Dependența de atunci i-a dăunat carierei pentru că regizorii nu au mai vrut să lucreze cu el. Downey Jr. a fost concediat din serialul ‘Ally McBeal’ când era în plină glorie, în 2001, după o nouă arestare pentru consum de droguri. Ar fi necesară o discuție serioasă tată-fiu pentru ca Indio să nu urmeze același drum, încheie closermag.fr. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata