Halle Berry îi va plăti lui Gabriel Aubry pensie alimentară pentru creşterea fetiţei lor, Nahla

Actrița americană Halle Berry (47 de ani) îi va plăti manechinului canadian Gabriel Aubry (37 de ani) pensie alimentară pentru pentru fiica lor de șase ani, Nahla, conform unui acordul încheiat între cei doi foști parteneri de viață aprobat la 30 mai de un tribunal din Los Angeles, relatează marți radio-canada.ca.

Pensia lunară, de 16.000 de dolari, va fi plătită până când Nahla va împlini 19 ani sau va termina liceul și va acoperi cheltuielile legate de educația fetiței. Costurile pentru îngrijirile medicale vor fi împărțite în mod egal de cei doi părinți. În plus, actrița îi va da lui Aubry și 115.000 de dolari pentru cheltuieli efectuate anterior.

Bătălia juridică dintre cei doi, despărțiți din 2010, a început în 2012, când, la solicitarea lui Aubry, justiția i-a interzis lui Halle Berry să-și ia fetița în Franța, acolo unde se stabilise după căsătoria cu actorul francez Olivier Martinez. Cu actualul său soț ea are un băiețel, născut la sfârșitul anului trecut.

Când spiritele s-au încins, Gabriel Aubry și Olivier Martinez au ajuns și la o altercație fizică, în octombrie 2012, amintește sursa citată. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata