Jennifer Lopez după despărţirea de Casper Smart: Cel mai bine acum este să fiu singură

Frumoasa Jennifer Lopez are o viață sentimentală considerată de mulți foarte agitată, însă recunoaște, într-un interviu acordat publicației britanice The Mirror, că nu s-a abătut de la drumul său și că nu îi este rușine de lecțiile pe care le-a învățat în urma relațiilor avute, scrie portalul 7sur7.be.

‘Am trecut de la o poveste la alta, însă în final nu îmi este rușine de parcursul meu și de lecțiile învățate”, a spus Jennifer Lopez, adăugând ‘Sunt ceea ce sunt și sunt om’.

Recent a spus adio relației cu Casper Smart, însă J-Lo nu se simte pregătită să înceapă o nouă relație. ‘Fac ceea ce cred că este bine pe moment și acum cred că cel mai bine este să fiu singură și să mă ocup puțin de mine. Ceea ce nu am făcut prea des în cursul vieții’, a spus actrița în vârstă de 45 de ani, divorțată de trei ori.

Aceasta a spus că își dorește să se dedice celor doi gemeni ai săi, Max și Emme. ‘Vreau să fiu liberă să pregătesc cina pentru Max și Emme în jurul orei 7 seara și să-i culc pe la 9’, a mai spus Jennifer Lopez. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata