Matthew McConaughey dezvăluie cum a slăbit 20 kg pentru rolul din „Dallas Buyers Club”

Matthew McConaughey este unanim apreciat pentru rolul din ‘Dallas Buyers Club’, pentru care a pierdut 20 kg. El a povestit pentru Radio Times că a trebuit să se lipsească de multe lucruri pentru a slăbi atât.

Actorul îl interpretează în film pe Ron Woodruff, un cowboy bolnav de SIDA. Ca să fie credibil, McConaughey a slăbit 20 kg şi eforturile lui nu au fost zadarnice din moment ce este nominalizat la premiile Oscar la categoria cel mai bun actor. Partenerul său din film, Jared Leto, este şi el în cursa pentru trofeul pentru cel mai bun actor în rol secundar.

McConaughey ajunsese să mănânce doar o felie de carne de pui, albuşul de la ou şi să bea Coca Light. ‘Trebuie să îţi revezi toate obiceiurile, iar zilele par îngrozitor de lungi. Crezi că a venit ora prânzului şi constaţi că este doar 09.30 dimineaţa’, spune Matthew McConaughey într-un interviu pentru Radio Times. ‘Am un jurnal cu tot ce am mâncat în acea perioadă şi cu siguranţă voi spune într-o bună zi ce conţine, fiindcă a fost o aventură deloc plăcută’, a adăugat el.

Actorul a trebuit să aibă grijă şi de sănătate: odată ce a coborât sub 64 kg, a început să aibă tulburări de vedere, problemă care nu i-a trecut nici astăzi. În plus, era extrem de slăbit fizic, constatând cu mirare că nu putea face mai mult de cinci flotări fără să obosească complet.

McConaughey spune că i-a fost mai greu să se obişnuiască cu un nou stil de viaţă decât că a trecut de la 83 kg la 64 kg. ‘A trebuit să îmi găsesc ceva de făcut, fiindcă nu mai ieşeam deloc. Nu mai ieşeam seara să mănânc, nu mai mergeam în locuri unde puteam socializa. Am scris şi am citit mai mult’, îşi aminteşte actorul. Sacrificiile au fost însă mai multe. Artistul, mare amator de surf şi de sport în general, a fost nevoit să întrerupă orice activitate fizică.

‘Interpretul personajului din film trebuia să fie palid, aşa încât nu am mai ieşit la soare şase luni. M-am purtat ca iarna, deşi era vară‘, încheie Matthew McConaughey. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata