Penelope Cruz, în rolul unei femei bolnave de cancer în ultimul film semnat Julio Medem

19

Actrița Penelope Cruz s-a întors în cinematografia spaniolă după o absență de 6 ani pentru a interpreta rolul unei femei care luptă împotriva unui cancer la sân în producția ‘Ma Ma’, în regia lui Julio Medem, care va fi lansată vineri în Spania, conform AFP.

Este „unul dintre cele mai minunate personaje pe care mi le-ar fi putut oferi”, a susținut miercuri actrița în vârstă de 41 de ani pentru un post de radio spaniol. „M-am îndrăgostit de povestea acestei femei care este o adevărată zeiță”, a mai adăugat actrița „fetiș” a cineastului Pedro Almodovar.

În filmul ‘Ma Ma’, Penelope Cruz interpretează rolul unei tinere șomere pe nume Magda, care trăiește singură alături de fiul ei și care, după ce este diagnosticată cu cancer mamar decide să înfrunte viitorul cu curaj, optimism și cu o doză „inevitabilă” de fantezie caracteristică universului cinematografic al lui Medem.

Chiar dacă începe ca o dramă, filmul se transformă repede într-o odă adresată vieții și iubirii, explică Penelope Cruz.

„Tot ce a contat pentru mine a fost să am curajul, fără a încerca să aflu dacă am fost frumoasă, urâtă sau foarte urâtă”, a declarat actrița care apare în film cu părul tuns zero. „Este un omagiu adus tuturor femeilor care trebuie să înfrunte această maladie”, a adăugat ea.

„De cum a citit scenariul mi-a spus că vrea să joace rolul principal în acest film”, a precizat și regizorul Julio Medem. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata