Alexandru Moldovan: Îmi doresc să reinstalăm meritocraţia în funcţiile publice de conducere

Noul prefect al judeţului Suceava, Alexandru Gheorghe Moldovan, a fost instalat în funcţie sâmbătă, în cadrul unei ceremonii oficiale la Palatul Administrativ.

”Este o onoare şi o responsabilitate foarte mare pentru un funcţionar public să acceadă în această înaltă funcţie de prefect. (…) Îmi doresc să revigorăm serviciile publice, pentru a determina întoarcerea administraţiei publice locale şi a serviciilor publice către cetăţeni. De asemenea, îmi doresc să reinstalăm meritocraţia în funcţiile publice de conducere. De asemenea, un obiectiv pe care îl voi avea va fi cel de a sprijini accesarea fondurilor comunitare pentru dezvoltarea localităţilor”, a spus Moldovan.

Alexandru Gheorghe Moldovan are 44 de ani, este jurist de profesie şi înainte de a fi numit prefect ocupa funcţia de director executiv al Direcţiei de administraţie publică locală din cadrul Consiliului Judeţean (CJ) Suceava.

În perioada 2006 – 2014 el a fost consilier juridic în cadrul Prefecturii Suceava iar în anul 2006 a fost şef al Oficiului Prefectural Rădăuţi.

La ceremonia de învestire au participat ministrului culturii, Bogdan Gheorghiu, preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, arhiepiscopului Sucevei şi Rădăuţilor, ÎPS Pimen, primarul Sucevei, Ion Lungu, subprefectul Silvia Boliacu, fostul prefect Mirela Adomnicăi, parlamentari, directori de instituţii deconcentrate şi primari din judeţ.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata