Celine Dion va reveni pe scenă de dragul soţului ei

Celebra cântăreață de muzică pop Celine Dion, care s-a retras din lumea spectacolului în urmă cu un an pentru a fi alături de soțul ei, Rene Angelil, bolnav de cancer, a anunțat că, tot de dragul acestuia, își va relua a activitatea artistică din luna august, scrie marți ziarul belgian ‘Le Soir’.

‘Vrea să mă vadă din nou pe scenă pentru că sunt interpreta lui preferată’, a declarat solista canadiană de 47 de ai, referindu-se la soțul ei, care are 73 de ani și se află în convalescență, foarte slăbit, după o recădere a cancerului la gât de care suferă de mai mulți ani.

Artista va da concerte la cazinoul Caesars Palace din Las Vegas începând din 27 august și a explicat că, până în prezent, nu a fost pregătită emoțional pentru a face acest pas și a preferat să se concentreze pe familia sa, care are nevoie de prezența ei.

‘Acest spectacol va fi pentru el’, a subliniat Celine Dion, mărturisind că este foarte impresionată de faptul că Rene Angelil vrea ca ea să fie puternică și să se simtă bine pe scenă. ‘Nu este egoist (..:) și îmi spune: Sunt alături de tine și vreau să revii’ în showbiz, a afirmat ea. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata