În SUA a fost lansată puşca „antimusulmană”, cu versete din Biblie

23

O companie americană a decis să comercializeze puști de asalt pe care „teroriștii musulmani” să nu le poată utiliza, întrucât pe patul armei sunt înscrise versete din Biblie, relatează BFMTV.com.

Autorul proiectului, fostul pușcaș marin Ben „Mookie” Thomas, a declarat că puștile de asalt AR-15 vor avea gravate emblema templierilor, simbol al cruciadelor creștine în Orientul Mijlociu, precum și un psalm din Biblie prin Dumnezeu este rugat „să-i binecuvânteze mâinile în lupte și degetele în bătălie” celui care va deține o astfel de armă.

Vândute cu prețul de 1.395 de dolari bucata (circa 1.250 euro), armele vor fi disponibile în trei modele: „Safe” („Pacea”), „War” („Război”) și „God Wills It („Așa vrea Dumnezeu”), iar creatorul lor presupune că acestea vor provoca teamă islamiștilor.

Fostul pușcaș marin speră că dacă o astfel de armă va cădea în mâinile unui jihadist și va dori să o folosească, acesta va fi lovit de fulger, potrivit ziarului Orlando Sentinel.

Inițiativa lui a fost denunțată imediat de instanțele musulmane. Consiliul responsabil de relațiile islamo-americane din Florida a denunțat un „marketing rușinos”. „Această nouă armă de foc fantezistă nu va servi la nimic pentru a stopa amenințarea reală care există în SUA: violența cu armele de foc”, și-a exprimat regretul instituția citată de WTSP. „Este doar o simplă stratagemă comercială rușinoasă care favorizează promovarea urii, a divizării și a violenței”, conchide consiliul. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: Spike’s Tactical / patheos.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata