Pippa, sora ducesei de Cambridge, a cucerit America pe bicicletă

Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, a cucerit America, titrează ziarul ‘Daily Mail’, după ce tânăra de 30 de ani a încheiat cu bine, sâmbătă, 21 iunie, Race Across America, o cursă cu bicicleta de aproximativ 5.000 de km prin 12 state americane.

Ea a parcurs această distanță în șase zile, zece ore și 54 de minute, fiind singura femeie dintr-o echipă de opt persoane, printre care se număra și fratele ei James, de 27 de ani.

Cei doi au participat la această competiție în scopuri benefice. Banii strânși de echipa lor vor fi donați unor fundații. Una dintre acestea ajută la combaterea bolilor de inimă, iar alta — creată în amintirea alpinistului britanic Michael Matthews, care și-a pierdut viața la 22 de ani, încercând să urce pe Everest — are ca obiect de activitate educarea copiilor lipsiți de mijloace materiale.

Pippa a vorbit, la finalul cursei, despre dificultățile întâmpinate, insistând asupra lipsei somnului, limitat la câte trei ore pe noapte. Ea a fost intimdată de pedalatul pe întuneric, când a întâlnit în calea sa șerpi, cerbi și alte animale.

Întrebată dacă nu a avut de suferit din cauza orelor lungi petrecute în șa, Pippa a spus că a fost ajutată de faptul că bicicleta pe care a folosit-o, de numai 7,5 kg, a fost construită special pentru ea. Măsurile au fost luate cu laser special, care a înregistrat mii de coordonate. Nu este deci de mirare că vehiculul a costat 2.250 de lire. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata