Presa germană dezvăluie cum a slăbit Angela Merkel zece kilograme în patru luni

O dietă strictă bazată pe fructe și legume a ajutat-o pe Angela Merkel să slăbească zece kilograme în ultimele patru luni care au urmat accidentului de schi din perioada sărbătorilor de iarnă, dezvăluie cotidianul Bild în ediția sa de marți, preluat de EFE.

Informația a fost preluată de mass-media germane, care au însoțit-o cu imagini de tipul ‘înainte şi după’ dietă, ce dovedesc că şefa guvernului a urmat cu strictețe sfaturile medicilor.

Prima regulă pe care a trebuit să o respecte a fost să nu se atingă de prăjiturile aflate pe masa tuturor întâlnirilor politice de la Berlin şi să le înlocuiască cu fructe. De asemenea, rulourile cu carne tocată şi brânzeturile, alte delicatese servite la reuniunile conducerii Uniunii Creştin-Democrate (CDU), au fost eliminate şi în locul lor au apărut batoane cu morcovi şi praz condimentate cu piper.

‘Este foarte disciplinată’, explică surse din anturajul cancelarului, care precizează că Angela Merkel a cerut responsabililor partidului ca produsele de panificație să fie ținute departe de ea în timpul dejunurilor.

În schimb, dietele par să nu fi avut succes în cazul şefului cancelariei de la Berlin, Peter Altamaier, care cântăreşte 140 de kilograme şi acum şi-a pus speranțele în bicicletă. Însă el abordează cu umor situația şi afirmă că el şi corpul lui au ajuns la un ‘armistițiu’. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata